Beveiligen op een nieuwe manier

Het AJAX alarmsysteem is het beveiligingssysteem van de moderne tijd. Deze nieuwe generatie aan beveiligingssystemen geeft jouw en je huis een veiliger gevoel. Geen inbreker of brand die niet wordt opgemerkt, hij ziet alles en ook nog is zonder de ouderwetse gebreken die je van vroeger kent. Het AJAX alarmsysteem bevat alles wat nodig is om een bedrijf of huis te beschermen.

De vele voordelen

Een alarmsysteem installeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Je smartphone, tablet, MAC of pc is binnen no time aangesloten en geconfigureerd aan de componenten. Het waarschuwingssysteem is standaard uitgevoerd met een GSM en LAN kiezer. Zo kun je dus een prepaid simkaart in de hub plaatsen en gelijk aan de router koppelen. Met de mobiele APP kun je heel gemakkelijk en snel de status van het beveiligingssysteem bedienen en bekijken. Het berichtensysteem houdt je telkens op de hoogte met informatie over wat er in jouw huis of bedrijf gebeurt. Door het draadloze ontwerp kun je hem overal plaatsen waar je hem maar wilt, zonder rekening te houden met draden en snoeren. Van de keuken tot net boven de openhaard of van de vergaderruimte tot de kantine, geen plek is gek genoeg. Het bereik tussen de detectoren en de HUB is maximaal 2000 meter. Je grote dierenvriend heeft ook geen last van het beveiligingssysteem door onze diervriendelijke bewegingsdetectoren. Zelfstandigheid vinden wij heel belangrijk en daarom is dit hele apparaat volledig van jouw. Jij bent de enige eigenaar, je zit niet vast aan een abonnement en er zijn ook geen verborgen kosten. Daarbij is het ook jouw eigen beslissing of je je wil aansluiten bij een controlekamer. Dit is absoluut geen verplichting. Als je dit allemaal bij elkaar opteld is je huis/pand nog nooit zo veilig geweest en je hoeft het beveiligingssysteem daarnaast ook niet om de haverklap te vervangen, omdat de batterij tot wel 7 jaar mee kan.

AJAX Systemen technologie

Veiligheid staat boven alles. Dat vind iedereen die betrokken is bij ons bedrijf. Veiligheid moet voor iedereen bereikbaar zijn, daarom maken we onze beveiligingssystemen zo eenvoudig mogelijk. Dankzij onze Jeweler-technologie is het systeem net zo betrouwbaar als een bekabelde verbinding. Als het signaal toch wordt geschonden, wordt de frequentie gewijzigd en ontvangt u een melding. Zelfs al zou het signaal volkomen verdwijnen, krijg je alsnog een waarschuwing. Dit allemaal door het algoritme “DeliverAnyway” ,wat volkomen betrouwbaar is. Er gebeurt niets zonder dat jij het weet.

https://ajax-alarmsystem.be/