Duurzaam wonen begint bij jezelf. Kies daarom voor een centrale verwarming van Vaillant. Dit is één van de milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningtechnologieën. Speciaal voor milieubewuste gezinnen is de aroTHERM ontwikkeld. Naast duurzaam, is de deze warmtepomp zeer zuinig en bespaar je tot 25% op energieverbruik omdat de pomp gratis beschikbare energie door middel van een koelmiddel uit de buitenlucht haalt. Vervolgens verdampt de opgewarmde koelvloeistof en wordt in een compressor samengedrukt. De temperatuur stijgt en de hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit. Daarnaast is de compacte aroTHERM gemakkelijk te plaatsen in zowel een bestaande woning of nieuwbouwhuis en is fluisterstil. De erkende installateurs van Centrale Verwarming Ielegems zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel.

Het herstellen van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen 

Wanneer de centrale verwarming in de regio van Antwerpen en Zoester kapot is, is het belangrijk dat huidige centrale verwarming snel wordt hersteld of vervangen. Zeker als dit gebeurd in de koude wintermaanden. Hierbij is het belangrijk dat de installateur kennis van zaken heeft om een juiste beslissing te kunnen maken. Wanneer je het herstel laat verzorgen door Centrale Verwarming Ielegems, expert op het gebied van Vaillant,  heb je geen omkijken naar je oude verwarming  of overig afval en ben je verzekerd van deskundig advies. Voorkomen is beter dan genezen wordt er gezegd. Laat de centrale verwarming in Antwerpen of Zoersel daarom een extra keer controleren door een professionele installateur. Centrale Verwarming Ielegems voeren graag periodieke of preventieve onderhoudsbeurten uit.

Voor iedere gezinssamenstelling een passende boiler naast je centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel

Ben je naast de centrale verwarming op zoek naar een passende boiler in de regio Antwerpen en Zoester voor jouw gezinssamenstelling? Woon je in een appartement met weinig ruimte, kies dan voor de wandhangende boiler met een inhoud van 70 liter. Deze boiler warmt snel op en neemt weinig ruimte in beslag. Heb je een woning met meerdere badkamers of wordt de douche vaak gebruikt? Dan is een boiler met meerdere aftappunten aan te raden. Bij deze boiler kan er gekozen worden uit 120,150 en 200 liter. Hangt de boiler in het zicht en vind je het belangrijk dat de boiler een goede uitstraling heeft? Dan kan je kiezen voor de ActoSTOR die uitgerust is met een onderhoudsvrije elektronische anode die beschermt tegen corrosie en nooit vervangen hoeft te worden. Je hebt dus weinig tot geen omkijken naar deze boiler. Al deze boilers worden graag door de erkende installateurs. Daarnaast profiteer je van handige bespaartips van Centrale Verwarming Lelegems en bespaar je een hoop kosten.