Lindart
Image default
Home

Een E sigaret van een A-merk kopen?

Bij Slimroken verkopen ze alleen E sigaretten van betrouwbare originele A-merken. Op deze manier kan Slimroken de E sigaret van het merk volledig vertrouwen. Kwaliteit is namelijk erg belangrijk voor de uiteindelijke dampervaring. Naast de kwaliteit van de dampervaring geeft het de klant ook een veilig product. Daar staan de A-merken garant voor. Daarnaast kunnen we van deze A-merken verwachten dat zij altijd streven naar vernieuwing. Iets wat wel zo belangrijk is in de dampwereld.

Dit zijn de A-merken bij Slimroken

Bij Slimroken verkopen ze een groot aantal E sigaret merken en bijbehorende vaping accessoires. Al deze merken zijn dus 100% origineel en streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. Zo vindt u onder andere de volgende A-merken terug in het assortiment:

  • Eleaf
  • SMOK
  • Justfog
  • Vaporesso
  • Joyetech
  • IJOY
  • Innokin

Dit is slecht een klein aantal van alle merken. Voor alle overige merken adviseren we om naar de webshop van Slimroken te gaan en hun assortiment te bekijken. Bij elk merk staat aangegeven welke producten zij in hun assortiment hebben en waar het merk voor staat.

Ook de E-liquids zijn van A-merken

Naast de A-merken in hardware vindt  u ook E-liquid van A-merken in het assortiment van Slimroken. E liquid is de vloeistof die gebruikt wordt om de de tank van de E-sigaret mee te vullen en is de basis van de smaak. Er zijn veel verschillende smaken verkrijgbaar. Je kan het zo gek niet bedenken en ze hebben het. Wist je dat er zelfs een biersmaak als E-liquid is ontwikkeld? Naast de verschillende smaken kunt u kiezen uit E-liquids met nicotine, maar ook zonder nicotine. Als laatste heeft u nog keuze uit verschillende liquidverhoudingen. Deze verhoudingen zorgen ervoor dat het inhaleren van de rook juist meer lijk op het roken van een traditionele sigaret of juist het waterpijp effect geeft.

https://www.slimroken.nl/

Gerelateerde artikelen

Deurklinken: de jaren ’30 zijn weer helemaal terug!

keuken installatiebedrijf Bonvie voor de perfecte verbouwing van uw keuken

GSM reparatie; supersnel bij New Phone Repair te Antwerpen