Lindart
Image default
Home

Industriële salontafel aanschaffen

Het is mogelijk om bij ons een prachtige industriële salontafel aan te schaffen. Een industriële salontafel kan net dat beetje extra flair aan een woonruimte geven. Bekijk daarom onze collectie aan tafels met fraaie designs. De robuuste meubels met een industrieel ontwerp zijn volop te combineren met andere producten die we verkopen. Alles is in dezelfde stijl, heeft gelijkende kleurtinten en overeenkomende constructie methoden waardoor alles in harmonie is. Zodoende kan men een modern interieur aanvullen met de mooiste industriële salontafels uit ons assortiment.

De producten die we leveren zijn allen geproduceerd in India en zijn individueel met de hand gefabriceerd. Hierdoor is elk meubelstuk uniek en heeft een stoere robuuste uitstraling. Tevens is het hierdoor dat de prijs schappelijk is voor de kwaliteit handwerk die wordt geleverd. Wil men meer weten of wenst men de industrieel uitziende salontafels in het echt te bekijken kijk dan op onze site of in onze showroom.

Veel keuze in industriële salontafels

Er is veel keuze in industriële salontafels. Men kan tal van robuuste tafels en meubels aanschaffen die een aanwinst zijn voor een moderne woning. Kies één of meerdere van onze kunstige salontafels met industrieel tintje. Zo kan men kiezen om een Cammy salontafel aan te schaffen. Deze bestaat geheel uit hout en bevat verschillende kleurtinten vanwege het onbeschilderde materiaal. Zo is er een Cubes tafel met teakhouten blokjes die vanwege de grillige kleurverlopen een interessante aanblik maakt. En zo zijn er lage en hoge industriële meubels die uit een robuuste plank bestaan met een buizenframe als handvat om te verslepen. Een metalen wiel aan één zijde draagt bij aan het gemak om deze tafel te verplaatsen. Ook zijn er robuuste palletvormige salontafels van metaal en hout die er hierdoor industrieel uitzien.

Gelijk bestellen

Een industriële salontafel kan men makkelijk aanschaffen door gelijk te bestellen. Men heeft zo’n industriële salontafel dan vlug in huis. Op die wijze kan men meteen genieten van een prachtig meubel die een stoere en robuuste uitstraling heeft.

https://www.cedgemeubel.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat kun je als aannemer, bouwvakker of klusser met bouwstempels?

Kosten nieuwe badkamer

iPad hoes