Een kroonluchter met kapjes past in veel interieurstijlen. Bekijk het uitgebreide assortiment van Amelia’s Hoeve eens. Zij hebben voor zowel een klassiek interieur als een modern interieur diverse opties. Ook als uw interieur een industriële uitstraling heeft, kunt u bij deze specialist terecht. U kunt namelijk verschillende kanten op. Zo past een grijze of zwarte kroonluchter perfect binnen een modern en industrieel interieur. In een klassiek interieur past daarentegen een antieke, witkleurige of goudkleurige kroonluchter met kapjes en tierelantijntjes. Daarnaast zijn kroonluchters met kapjes bij een specialist als Amelia’s Hoeve verkrijgbaar in verschillende groottes. Heeft u al een idee hoe uw kroonluchter eruit moet komen te zien?

Betaal op veilige wijze bij het bestellen van een kroonluchter met kapjes

Tegenwoordig is het erg eenvoudig om producten online te bestellen. Zo ook een kroonluchter met kapjes van Amelia’s Hoeve. Heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan is dit de oplossing. Zo hoeft u op een vrije dag niet de winkelstraat of de woonboulevard af te struinen op zoek naar geschikte verlichting voor uw woning. Als u ervoor kiest om online te bestellen, wilt u natuurlijk wel op veilige wijze betalen. Gelukkig kunt u bij Amelia’s Hoeve kiezen uit diverse betaalmethoden, zoals iDEAL, Visa en PayPal. U kunt er echter ook voor kiezen om bij de levering van de kroonluchter met kapjes contant aan de chauffeur te betalen. Het is maar net waar u zich prettig bij voelt!

De rijke historie van een kroonluchter met kapjes Amelia’s Hoeve

Een kroonluchter met kapjes wordt al eeuwen gebruikt in het interieur. In de Middeleeuwen was het een hangend kruis, hier kon men kaarsen opzetten. Dit was niet voor iedereen weggelegd, maar voor de elite. Vanaf de 18e eeuw maakte sierlijke bronzen en kristallen kroonluchters een enorme groei door en die waren eveneens bedoeld voor rijke kooplieden. Op de dag van vandaag is een kroonluchter, eventueel met kapjes, toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn er talloze variaties van kroonluchters: van modern design tot klassieke verlichting met tierelantijntjes. Hierdoor past de sfeervolle verlichting thuis in vrijwel ieder interieur. Voor welke kroonluchter met kapjes kiest u? Bij Amelia’s Hoeve vindt u naast kroonluchters ook meubels op maat, verlichting en accessoires.