Lindart
Image default
Management

MBA in hospital administration

MBA in Hospital & Health Systems Management is een vier-semester durende Work Integrated Learning-programma voor werkende professionals die een carrière ambiëren in de snelgroeiende ziekenhuisadministratie en Health Systems management-industrie. Tijdens het programma zal het instituut ernaar streven om studenten ook een unieke kans te bieden om het Christian Medical College, Vellore te bezoeken om uit de eerste hand de administratie van een modern ziekenhuis te ervaren via een ziekenhuis onderdompeling component. Dit onderdeel, dat een week duurt, wordt echter naar eigen goeddunken van BITS Pilani aangeboden op basis van de pandemische omstandigheden op dat moment of andere haalbaarheidsbeperkingen.

 

MBA in Hospital and Health Systems Management is een BITS Pilani Work Integrated Learning Programme (WILP). BITS Pilani Work Integrated Learning Programmes zijn door de UGC goedgekeurd.

 

Hoogtepunten van het programma

MBA in Hospital and Health Systems Management is een BITS Pilani Work Integrated Learning Programme (WILP). BITS Pilani Work Integrated Learning Programmes zijn door de UGC goedgekeurd.

Het programma bestaat uit vier semesters, met online lessen die meestal in het weekend of na kantooruren worden gegeven. Je kunt het programma volgen zonder loopbaanonderbreking. 

Bouw vaardigheden op gebieden zoals Epidemic & Disaster Management, Biostatistiek & Epidemiologie, Gezondheidszorg Management, Ziekenhuis Operations Management, en Strategisch Management van Gezondheidszorg Organisaties

De onderwijsmethode is een mix van klassikaal en ervaringsgericht leren. Het ervaringsleren bestaat uit laboratoriumoefeningen, opdrachten, case studies, simulaties en werk geïntegreerde leeractiviteiten.

Tijdens het programma zal het instituut ernaar streven om studenten ook een unieke kans te bieden om Christian Medical College, Vellore te bezoeken om het beheer van een modern ziekenhuis uit de eerste hand te ervaren via een ziekenhuisonderdompeling component. Dit onderdeel, dat een week duurt, wordt echter naar eigen goeddunken van BITS Pilani aangeboden op basis van de pandemische situatie op dat moment of andere haalbaarheidsbeperkingen.

Het programma maakt gebruik van een systeem van permanente evaluatie dat de leerlingen op regelmatige tijdstippen beoordeelt. Een dergelijk systeem biedt tijdige en frequente feedback en helpt drukke werkende professionals op koers te blijven met het programma.

Het project in het laatste semester stelt studenten in staat om concepten en technieken toe te passen die ze tijdens het programma hebben geleerd.

Keuze van keuzevakken is beschikbaar gemaakt voor ingeschreven studenten aan het begin van elk semester. De keuze van studenten zal worden genomen als een van de factoren bij de beslissing over de aangeboden keuzevakken. De keuzevakken die uiteindelijk worden aangeboden, zijn echter ter beoordeling van het instituut.

Deelnemers die het programma met succes afronden, worden lid van een elite- en wereldwijde gemeenschap van BITS Pilani Alumni.

Mogelijkheid tot betaling via easy-EMI met 0% rente.

UGC-erkenning

BITS Pilani is een Instelling van Eminentie onder UGC (Institution of Eminence Deemed to be Universities) Regulations, 2017. De Work Integrated Learning Programmes (WILP) van BITS Pilani vormen een unieke reeks onderwijsaanbiedingen voor werkende professionals. WILP zijn een uitbreiding van programma’s die op de BITS Pilani-campussen worden aangeboden en zijn vergelijkbaar met onze reguliere programma’s, zowel wat betreft de vereiste eenheden/credits als de academische strengheid. Bovendien wordt voortgebouwd op de praktische ervaring van studenten door middel van een hoge mate van integratie, wat niet alleen resulteert in een upgrade van kennis, maar ook in bijscholing, en de productiviteit te verhogen. Het programma kan leiden tot de toekenning van graden, diploma’s en certificaten op het gebied van wetenschappen, technologie/techniek, management, menswetenschappen en sociale wetenschappen. Op aanbeveling van het comité van deskundigen heeft de UGC tijdens haar 548e vergadering op 09.09.20 haar goedkeuring gehecht aan de voortzetting van het aanbod van BITS Pilani’s Work Integrated Learning-programma’s.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/