Lindart
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten sauna’s

De buitensauna is een ideale manier om  te ontspannen. U kunt uw zorgen opzij zetten en even helemaal tot rust komen. Ook heeft het een positief effect op je immuunsysteem en spieren. Als je een sauna gaat kopen, is het verstandig om eerst te bedenken welk type je wilt. Er zijn verschillende soorten en in deze blog lees je over barrelsauna’s, zoutkristalsauna’s en infraroodsauna’s. Meer weten over tuinsauna’s? Lees het dan meteen! 

 

De barrelsauna 

Een mooie optie voor uw tuin is de klassieke barrelsauna. De barrelsauna is gemaakt van 42 mm dik sparren- of thermisch hout, hierdoor blijft de warmte in de sauna en gaat er weinig warmte verloren. Door de gebruikte materialen, de mooie ronde vorm en het relatief kleine formaat is de barrelsauna  een echte meerwaarde voor uw tuin. Een andere variant is een blokhutsauna, in de vorm van een Scandinavisch huisje en gemaakt van ruwe Siberische stammen. 

 

De infraroodsauna 

De temperatuur van de infraroodsauna is 35-60 graden. Bij een infraroodsauna wordt de cabine  verwarmd  door de warmte van het verwarmingselement, niet door de warme lucht. Infraroodstralers hebben een direct effect op je lichaam. Straling bevordert de bloedcirculatie. Infraroodsauna’s zijn goed voor je spieren en werken perfect tegen blessures. Het heeft ook een preventief effect, dat wil zeggen een effect om blessures te voorkomen. 

 

De sauna met zoutkristallen 

niet warm genoeg voor u? Kies vervolgens voor een sauna met zoutkristallen. Deze sauna is ideaal voor saunaliefhebbers die het niet erg vinden om zwaar te transpireren aangezien de ruimte verwarmd wordt  tot 70 graden. Zoutkristallen zuiveren ook  de lucht, wat ook de luchtwegen zuivert. Geweldig voor  verkoudheid en andere ziekten. 

 

Kom naar Welvaere 

Weet u zeker dat de sauna alle voordelen  voor u heeft? Overweeg dan om een ​​sauna in je tuin  te plaatsen! Zo kunt u er onbeperkt gebruik van maken en genieten van alle voordelen. Bezoek de website van Welvaere en vind een ruim aanbod. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een buitensauna? Bezoek dan de showroom voor het beste advies over de aanschaf van een sauna. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.


https://welvaere.be/