Lindart
Image default
Home

Waar kan je led stralers het beste gebruiken?

Je kan er niet meer omheen: led lampen zijn steeds vaker in het nieuws. Dit komt omdat led verlichting erg veelzijdig is en gebruikt kan worden op verschillende manier. Dankzij de vele voordelen die hieraan zitten wordt de keuze erg makkelijk.

Maar zelfs binnen de categorie led lampen zijn er producten die eruit schieten als veelzijdig. Als het gaat om buitenverlichting dan spant één de kroon: led stralers. Deze lampen zijn in te zetten op een tal van plekken. Juist om jou hier wat inspiratie voor te geven hebben wij 3 plekken opgesomd waar led stralers echt perfect voor zijn.

Gebruik led lampen voor inbraakpreventie met een bewegingssensor

 

Dit is een concept waar veel mensen wel bekend mee zijn. Sommige led stralers zijn namelijk uitgerust met een bewegingssensor. Je kan deze led lampen via de meegeleverde beugel ophangen buitenshuis. Nadat je de instellingen hebt afgesteld naar jouw omgeving zal de bewegingssensor mensen opmerken die langslopen. Komen ze in het zicht van de lamp, dan zal deze automatisch aan gaan in het donker. Hierdoor worden potentiële inbrekers afgeschrikt en weggejaagd. Het handige aan de led verlichting is dat de lamp altijd optimaal werkt, zelfs na 10 jaar gebruik.

Verlicht een heel bedrijventerrein met slechts een paar goedkope led lampen

 

Bedrijventerreinen zijn eigenlijk hele simpele omgevingen. Ze hebben hele grote oppervlakten die relatief open en vlak zijn. Toch wil je dingen als bedrijventerreinen en parkeerplaatsen wel goed verlichten. Hier komen led stralers bij kijken.

Een groot voordeel van led lampen is dat ze maar heel weinig stroom gebruiken om heel veel licht te genereren. Hierdoor kan je het hele terrein verlichten met slechts een paar lampen. Omdat ze slechts +/- 50watt per lamp gebruiken druk je de energiekosten ook nog eens gigantisch. Dat ze dan ook nog eens 10 jaar meegaan is dan al helemaal mooi meegenomen.

Zet een kunstwerk of billboard in het licht met led verlichting

 

Led stralers zijn niet alleen geschikt om grote oppervlakten te verlichten, ze kunnen ook ingezet worden als detaillamp. Zo worden veel kunstwerken, billboards en reclameborden verlicht met led verlichting. Niet alleen kost het bijna niks om deze verlichting dag en nacht te laten branden, omdat led lampen niet warm worden zullen ze ook nooit een kunstwerk of bord beschadigen.

https://www.leds-depot.be/led-commercieel/led-stralers-ip65.html

Gerelateerde artikelen

Een dagje thuisspa

De juiste topper voor jouw boxspring

Een iPhone scherm vervanging, gefikst door professionals