Wist u dat het ook verstandig kan zijn om een makelaar in te schakelen wanneer u een aantal jaar geleden al een huis heeft gekocht? De makelaar kan u namelijk helpen met het bepalen van de huidige waarde van uw woning. Misschien zit u wel op een goudmijn! De waarde van uw huis bepalen is niet eenvoudig omdat huizenprijzen constant fluctueren en onderhevig zijn aan de grillen van de markt. Een markt die op zijn beurt weer wordt beïnvloed door de economie in het land, de provincie of zelfs de stad. Een makelaar in Hilversum, zoals Dorenbos|Rasch, kan voor u een taxatie uitvoeren zodat u precies weet wat uw woning op dat moment waard is.

Is het kopen van een huis en hoge drempel? Kies voor een laagdrempelige makelaar in Hilversum

Lijkt het u wat om gebruik te maken van de volledige begeleiding door Dorenbos | Rasch Makelaars en te verhuizen naar een dorp in de regio Hilversum? Er zijn verschillende situaties waarin dat het geval kan zijn. Misschien is het de drukte van de grote stad die u achter zich wilt laten. Misschien wilt u de ruimte opzoeken. En misschien is het wel altijd een droom van u geweest om in deze regio te wonen. Hoe dan ook, voor een mooi huis dat past bij uw budget schakelt u een professionele makelaar uit Hilversum in. Een makelaar met ervaring die goed op de hoogte is van de markt in de regio. Een makelaar die u op persoonlijke wijze te woord staat en een stapje extra voor u doet. Oftewel, een makelaar als Dorenbos|Rasch!

Een makelaar in Hilversum die objectief blijft, zodat u dat niet hoeft

Voor veel mensen is het kopen van een huis voornamelijk een emotionele beslissing. U bent net gaan kijken en u bent helemaal verliefd geworden. Dit is uw droomhuis. Dan kan het lastig zijn om nog rationeel na te denken. Een objectieve blik is wel erg belangrijk, zodat u later niet tegen hoge kosten aanloopt. Als het dak op instorten staat of er is geen isolatie in de woning aangebracht, dan wordt een woning toch wat minder aantrekkelijk. En daarom schakelt u een makelaar in Hilversum in. En niet zomaar een makelaar, Dorenbos|Rasch heeft vele jaren aan ervaring in de regio en kijkt met een objectieve blik naar de huizen die aan uw wensen voldoen, zodat u dat niet hoeft te doen!