Lindart
Image default
Home

Bodytecclub – Voet bij stuk houden met personal training op de Miha-Bodytec

Voet bij stuk houden met personal training op de Miha-Bodytec

Willen afvallen maar er weinig tijd voor hebben is één van de meest voorkomende redenen dat mensen niet echt sporten. De Bodytec Business Club (onderdeel van Amforca Sports) biedt hiervoor de oplossing. Al geruime tijd werd EMS (Electrical Muscle Stimulation) door fysiotherapeuten gebruikt voor de behandeling van het menselijk lichaam. Het is nu ook ontwikkeld voor sport. Dit maakt een effectieve en resultaatgerichte personal training mogelijk. De Bodytec Business Club biedt ook mogelijkheden voor bedrijven. In de middag kan er met vier man tegelijk een zakelijke training worden gegeven. De workout duurt maar 20 minuten door de Miha-Bodytec.

De voordelen van de Miha-Bodytec

Zoals hierboven aangegeven duurt een training met de Miha-Bodytec slechts 20 minuten. Het lichaam stuurt miljoenen elektrische signalen via het zenuwstelsel naar de spieren om te kunnen bewegen en te sporten. De Miha-Bodytec apparatuur stuurt dezelfde lichaamseigen elektrische impulsen. De spieren herkennen diezelfde impulsen en de spier spant zich sneller en sterker aan dan tijdens een gewone training. Je kunt daardoor efficiënter trainen, omdat de spieren vollediger worden aangesproken. Met een Bodytec training worden 90% van de spiervezels in het lichaam aangespannen. Normaal zou dit maar 40-50% zijn. Daarnaast biedt de Miha-Bodytec nog diverse andere voordelen. Het is stimulerend voor de bloedsomloop en het metabolisme, het bevordert en ondersteunt het lichaam om af te vallen, het helpt bij revalidatie- en voorkomen van blessures. Daarnaast verbetert het de huidstructuur en lichaamscontouren, geeft het geringe belasting op en in de gewrichten en vermindert het rugklachten.

Personal trainer van de Bodytec Business Club

De Miha-Bodytec doet samen met u het zware werk. De personal trainer zorgt dat dit op de juiste manier gebeurt. En daarnaast geeft de personal trainer nog voedingsadvies, een stofwisselingsprogramma, uitgebreide en unieke stretching technieken en SMR (self myofascial release) met de blackroll.

 De combinatie van de Miha-Bodytec en de personal training maakt het mogelijk om met weinig tijd toch de gewenste resultaten te halen. Heeft u hier interesse in? Neem dan een gratis en vrijblijvende proefles.

http://www.bodytecclub.eu/personal-training/