Lindart
Image default
Aanbiedingen

De top service van het verhuisbedrijf uit Groningen!

Bent u van plan te verhuizen in de omgeving van Groningen, Friesland of Drenthe en wilt u in de buurt daarvan een verhuisbedrijf regelen? Dan zijn wij het ideale bedrijf wat u zoekt, want wij van Mondial Movers helpen u graag om in deze gebieden te verhuizen. Wij bieden verschillende soorten services aan voor particulieren, bedrijven en zelfs internationaal. Dus laat u overhalen door het geweldige bedrijf Mondial Movers!

Verhuisbedrijf in Groningen helpt u met van alles!

Het beste verhuisbedrijf in de regio kan u helpen met van alles en nog wat! Natuurlijk zijn wij er om u te helpen met verhuizen van A naar B. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende soorten wagens qua lengte en breedte. Als sinds 1928 hebben we al meer dan duizenden verhuizingen geregeld. Dus u hoeft echt niet bang te zijn dat het bij ons fout gaat. Met de ervaring en kennis die wij hebben opgedaan de afgelopen jaren, kunt u zonder enkele moeite verhuizen. Onze vriendelijke medewerkers helpen, op de dag zelf, ook graag mee met alles naar binnen en buiten sjouwen. Dit doen ze altijd met een glimlach op hun gezicht. Wij maken zelfs voor u een strakke verhuisplanning waar we ons aanhouden. Zo heeft u overzicht wanneer alles gereed is en wanneer u ons kan verwachten. Als u nog bijzonderheden heeft waar wij ons zich moeten houden, kunt dit gerust aangeven!

Zakelijk verhuizen

Wij van Mondial Movers begrijpen dat u als bedrijf ook een nieuwe pand nodige heeft. De reden kan bijvoorbeeld zijn dat het huidige pand te klein wordt, of dat het te oud wordt. Zelfs dan helpen wij u graag met het verhuizen als bedrijf van het ene pand naar het andere pand. U kunt ons al het werk laten doen qua meubilaire en alle kantoorspullen, dit nemen wij allemaal mee naar het nieuwe pand. U kunt zorgeloos verhuizen met onze bedrijfsverhuizing dienst.

Neem zelf contact op!

Wilt u meer weten over de verschillende soorten diensten van Modial Movers, of waar wij opereren in Nederland? Bekijk dan de website van Modial Movers op www.oostlandverhuizingen.nl voor meer informatie over alle diensten die wij aanbieden aan u.