Lindart
Image default
Aanbiedingen

Houten huis laten bouwen

 

Houten huis laten bouwen

Wilt u graag een duurzaam houten huis laten bouwen dan bent u bij Loghuis aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van duurzaam hout uit onder andere Finland en Letland. Het hout in Letland blijft toenemen en daardoor kunnen wij op ecologische wijze onze houten huizen bouwen. De houten huizen die wij bouwen zijn helemaal naar uw wens op maat gemaakt. Wij kunnen elk soort houten huis ontwerpen als je denkt aan tuinhuizen, blokhutten, houten sauna’s, woonhuizen, chalet, mantelzorgwoning en nog meer. Niks is te gek en alles is mogelijk. Het is zelfs ook mogelijk om samen met een architect uw huis te ontwerpen tot in detail. 

Verschillende soorten huizen

Bij Loghuis is alles mogelijk qua huizen en de huizen die bij ons besteld worden zijn in verschillende mogelijkheden te leveren:

– Plug & Play, levering die kant en klaar zijn en direct gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een buitensauna of tiny house. Deze worden speciaal voor u gemaakt en geleverd.

– Bouwpakket, levering van houten huizen die zelf in elkaar gezet dienen te worden. Volgens een basisontwerp of eigen ontwerp. Inclusief handleiding en alle montage materialen.

– Maatwerk houten huis, uw eigen ontwerp die wij tot in detail voor u ontwerpen, op maat maken en plaatsen. 

– Interieurbouw, levering van bijvoorbeeld een sauna, inrichting of houten kozijnen. Ook hierbij is het mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren waarna wij deze voor u zullen ontwerpen en plaatsen.

– Turn Key bouwen, voor het bouwen van een volledig houten huis samen met een architect. 

Houten huis van Loghuis

Heeft u zelf al een idee voor het ontwerp van uw houten huis? Wij bespreken graag het ontwerp met om samen de mogelijkheden te bekijken. Op onze website kunt u alle projecten zien die wij hebben ontworpen of bekijk de catalogus voor meer inspiratie. Via ons contactformulier, telefoon of email kunnen we een afspraak inplannen om de mogelijkheden met u te bespreken. Of vraag direct een offerte aan als u al weet wat voor houten huis u zou willen laten bouwen. https://www.loghuis.nl/houten-huizen

 

https://loghuis.nl/