Lindart
Image default
Fotografie

Huur een virtuele fotobooth voor uw evenement bij deze fotograaf in Zottegem

Organiseert u binnenkort een leuk feestje of evenement? Dan wilt u al deze toffe momenten ongetwijfeld vastleggen met foto’s die u elke keer opnieuw kunt bekijken. Dat kunt u doen door een fotograaf ter plaatse in te schakelen, maar ook door voor een fotobooth te kiezen. Fotografik in Zottegem heeft een traditionele fotobooth omgezet naar een virtuele fotobooth die u zelfs kunt gebruiken voor een online evenement. U kunt hem onder andere inzetten tijdens evenementen, conferenties, meetings, promotiecampagnes, productlanceringen en nog veel meer.

Hoe gaat deze tool te werk?

Het online platform van Fotografik genereert ongetwijfeld leuke beeldcontent tijdens een online evenement. U kunt ze activeren via een link of QR-code en kiest zelf de look en feel. U kunt er zelfs voor kiezen om er een layer van uw bedrijf over te plaatsen. Ideaal dus als u eens een spontane bedrijfsfoto wilt laten maken. Door vernieuwe AI-software kunt u de achtergronden in elke foto vervangen. Zo kunt u heel ruim gaan in mogelijkheden en thema’s bijpassend aan uw evenement. Als u een echt evenement in Zottegem organiseert hoeft u geen apart fotohok te voorzien, maar kan iedereen gewoon met zijn eigen gsm fotograaf spelen. U kunt dansen en poseren voor de camera op elke locatie. Neem contact op met de fotograaf in Zottegem en zij geven u de volledige uitleg en alle moglijke toepassingen.

Maak een afspraak

Heeft u interesse om dit type fotobooth te huren bij deze fotograaf in Zottegem? Neem dan snel contact op zodat u kunt genieten van leuke foto’s tijdens uw evenement. U kunt ze gemakkelijk contacteren door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken in hun studio in Zottegem. Ook voor een fotograaf ter plaatste, of een fotoshoot in de studio kunt u contact met hen opnemen.