Lindart
Image default
Aanbiedingen

Parket schuren Amersfoort

Is uw parketvloer afgeleefd? Dan hoeft u uw vloer niet te vervangen. Door uw parketvloer te laten schuren en oliën of lakken is uw oude vloer weer zoals nieuw en u zult er veel minder voor moeten betalen. Wilt u uw parket schuren Amersfoort? Dan hoeft u niet lang te zoeken naar een parketschuurspecialist. Schuur Expert is uw parketspecialist bij uitstek! Ook voor parket schuren Hilversum of parket schuren Utrecht kunt u bij ons terecht. Uw houten vloer laten schuren door een schuurspecialist is altijd een goed idee. Ontdek waarom!

De voordelen van parket schuren Amersfoort 

Parket schuren Amersfoort is een goede keuze als u op zoek bent naar een goedkope manier om uw interieur te vernieuwen. Een mooie vloer is belangrijker dan u denkt voor de uitstraling van uw interieur. Na het schuren van uw parketvloer wordt uw vloer mooi afgewerkt met olie, lak of wax. Hierdoor straalt uw vloer en is uw vloer beter bestand tegen water en krassen. Ook zal uw vloer hierdoor langer meegaan en dat is altijd mooi meegenomen. Waarom zou u een nieuwe vloer laten leggen als het ook goedkoper kan door te kiezen voor parket schuren?

Parket schuren en lakken

Uw parket schuren en lakken is een eerste optie. Lak maakt uw vloer onderhoudsvriendelijk. Dit is dus de beste keuze voor wie niet te veel tijd wil verliezen aan kuiswerk! Het volstaat om te stofzuigen en uw gelakte parketvloer te dweilen met een vochtige dweil. Zo eenvoudig kan het zijn! Als u wilt dat de vloer zijn natuurlijke uitstraling behoudt, dan is het belangrijk dat u kiest voor een matte lakafwerking. Maar u kunt ook kiezen voor een glanzende afwerking, als het wat opvallender mag zijn.

Voor- en nadelen lakken

Wilt u graag weten of lak voor u de beste keuze is? Dan is het goed om eerst de voor- en nadelen te kennen. Het belangrijkste voordeel van een gelakte parketvloer is dat het hierdoor goed bestand is tegen vloeistoffen. Een gelakte parketvloer blijft zo’n 8 tot 12 jaar mooi. Dat wil dus zeggen dat u nog lang van een prachtige vloer zult kunnen genieten. Doordat de lak ervoor zorgt dat u uw vloer makkelijk kunt onderhouden, is dit de ideale keuze voor mensen die altijd tijd tekort komen!

Een met lak afgewerkte parketvloer kan daarentegen niet plaatselijk bijgewerkt worden. Als er krassen in uw vloer ontstaan, dan blijven deze dus zichtbaar. Daarnaast kan een gelakte houten vloer niet in een kleurtje afgewerkt worden. Wilt u vooral de kleur van uw parket vloer veranderen? Dan kiest u beter voor een andere optie!

https://parketschuren-amersfoort.nl/