Lindart
Image default
Home

Regenwaterput reinigen

Reinigen van een regenwaterput

Om problemen te vermijden is het belangrijk om tijdig jouw regenwaterput te reinigen. Eenmaal per jaar zou dit zeker op jouw agenda moeten staan. Wanneer je jouw regenwaterput niet regelmatig reinigt, kan het zijn dat de regenbuis verstopt en het water besmet raakt. De frequentie van het reinigen hangt natuurlijk af van de staat en kwaliteit van jouw regenwaterput. Met behulp van een goede waterfilter kan je vuil al grotendeels voorkomen.

Onderhoud van een regenwaterput

Best laat je het onderhoud van jouw regenwaterput over aan een expert. Deze klus is namelijk niet zonder gevaar. Een specialist heeft de nodige kennis en vaardigheid en komt steeds ter plekke met professionele apparaten. Daarnaast zal je deze specialisten ook kunnen inschakelen voor het volledig ledigen van de waterput. De Vleminck Jan is de ideale partner wanneer je jouw regenwaterput wilt laten reinigen. Ook voor totaaloplossingen voor het reinigen van regenputten, vijvers of tanks kan u beroep doen op dit ervaren team. Bij De Vleminck Jan kan u elke keer opnieuw rekenen op een grondig afgewerkt project.

Gratis water dankzij een regenwaterput

Met een regenwaterput kan je gemakkelijk aan regenwaterrecuperatie doen: je bespaart leidingwater en dat voel je op je waterfactuur! Regenwaterrecuperatie is dus niet enkel goed voor jouw portemonnee, ook voor het milieu!

 

https://devleminckjan.be/regenput-reinigen/