Lindart
Image default
Home

Voor spoed: loodgieter-nijmegen.nl

Bij loodgieter-nijmegen.nl kunt u snel terecht voor al uw spoedklussen. Staat u plotseling in een plas water? Handel dan snel en neem contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zelfs in de weekenden zijn wij bereikbaar. Zo voorkomen wij dat uw lekkage nog groter wordt en worden de kosten ook binnen de perken gehouden. Naast spoedklussen zoals een daklekkage, een lekkende leiding of een verstopping van uw riool, kunt u ons natuurlijk ook een bericht sturen voor andere loodgietersklussen. 

Cv-installatie en -onderhoud

Wij helpen u graag bij het installeren en onderhouden van uw nieuwe cv-ketel. Wanneer u een nieuwe cv-ketel nodig heeft, is het wel zo verstandig om deze door professionals te laten installeren. Bij ons vindt u vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij raden daarom aan om eens in de 12 tot 15 jaar een nieuwe ketel te laten installeren. Een nieuwere ketel heeft een hoger rendement en bespaart uiteindelijk meer op uw energiekosten. Onze vakmensen zijn ook in te schakelen voor het onderhoud van uw ketel. Regelmatig onderhoud van uw ketel zorgt ervoor dat storingen eerder worden voorkomen en reparatiekosten beperkt blijven. 

Ons onderhoudscontract

Wij snappen dat u het liefst zo min mogelijk wilt omkijken naar het onderhoud van uw cv-ketel. Daarom bieden wij een onderhoudscontract aan. Bij dit onderhoudscontract zorgen wij voor een goed onderhouden cv-ketel door regelmatig onderhoud uit te voeren en één of twee keer per jaar bij u langs te komen om te controleren of alles goed is met uw ketel. Dit bespaart kosten en moeite!

Over ons

Kiest u voor de loodgieter in Nijmegen, dan kiest u voor voordeel. Wij garanderen u zeer scherpe prijzen en een snelle service. Vooral bij spoedklussen staan wij binnen no-time voor uw deur! Wij werken met zeer ervaren monteurs, zo leveren wij alleen het beste resultaat. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat en betaalt ui alleen voor wat er echt nodig is. Bent u nieuwsgierig naar al onze diensten? Kijk dan eens op onze website of neem direct contact met ons op voor een loodgieter in Nijmegen.