Lindart
Image default
Home

Woning kopen in Albir, Spanje

Albir heeft als grote voordeel dat het iets rustiger is gelegen dan het naburige Benidorm. Dit neemt niet weg dat ook Albir één van Spanje’s mooie en bruisende kustplaatsen is. Door de iets rustigere setting van Albir is dit een kustplaats die voor ieder wat wils biedt. De mooie boulevard biedt vele restaurants en uitgaansgelegenheden. In het stadje zelf zijn er tal van mogelijkheden om uitgebreid te kunnen winkelen. Niets voor niets vormt ook Albir een geliefd vakantieoord voor vele Nederlands, zonder dat het afbreuk doet aan de Spaanse sfeer. 

Huis in het buitenland kopen?

Het komt maar wat vaak voor dat trouwe bezoekers van een vakantieplaats uiteindelijk besluiten een appartement of een woning te kopen in hun geliefde vakantiegebied. Soms voor gebruik als vakantiewoning, maar in sommige gevallen ook om een andere wending aan het eigen bestaan te geven. Zoals de keuze om een bed-and-breakfast te beginnen voor Nederlandse toeristen. Getuige de populariteit van programma’s als “Droomhuis gezocht”, of Ik vertrek, leeft deze behoefte onder menig Nederlander. We dromen allemaal stiekem wel eens van een heel ander bestaan. 

Wat ons soms tegenhoudt is niet alleen het missen van familie en vrienden, maar ook de angst voor het onbekende. Angst om in zeven sloten tegelijk te lopen bij de aankoop van een huis in het buitenland. 

Het is daarom altijd aan te raden een koopwoning in het buitenland te kopen via een Nederlandse makelaar ter plekke. Deze staat u bij met raad en daad en is volledig bekend met alle mogelijke aandachtspunten omtrent het kopen van een huis. 

Een woning kopen in Albir

Is Albir de plek van uw keuze, dan bezoekt u het Nederlandse makelaarskantoor Casas Real, wat lokaal gevestigd is in Spanje. Het zoeken naar een koopwoning in Albir begint bij Casas Real | Op de website kunt het volledige woningaanbod bezichtigen. 

http://www.casasreal.nl/