Lindart
Image default
Home

Woonboulevard Nijmegen

Woonboulevard bij Nijmegen voor alle interieurstijlen

Wilt u op een woonboulevard bij Nijmegen de leukste interieurstijlen ontdekken? Bezoek dan Woonboulevard Wijchen, want bij ons vindt u meer dan 45.000 m2 aan inspiratie en de beste ideeën voor uw huis.
Zo heeft Oosterbaan Living niet minder dan zes woonstijlen onder een dak. Van modern tot romantisch, u vindt er de mooiste relaxfauteuils, maar ook kasten, salontafels en lampen.
Zen Lifestyle ademt oosterse sferen en biedt tevens een podium voor trendsettende Scandinavische meubels.
Bent u weg van design dan komt u bij Eltink Interieur helemaal aan uw trekken. Wij demonsteren u graag de uitmuntende collecties van de grootste ontwerpers.
Ook in onze Woonoutlet heeft u enorm veel keuze en staan de verrassendste aanbiedingen voor u klaar. U bent zeven dagen per week van harte welkom in Wijchen, maar u kunt ons aanbod ook direct op onze website bestellen.

Woonwinkels in Wijchen voor persoonlijk advies

Zoekt u woonwinkels in Wijchen die u advies op maat kunnen geven, neem dan contact op met de specialisten van Woonboulevard Wijchen. Maar liefst 28 gespecialiseerde winkels staan voor u klaar om u te voorzien van de verrassendste ideeën en de leukste tips.

Of u nu benieuwd bent naar een compleet nieuwe look of alleen behoefte heeft aan een kleinschalige aanpassing, wij laten u graag kennismaken met alle mogelijkheden. Welke kast past het beste in uw woonkamer? Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuwe fauteuil? Met welke kleurencombinaties komt uw inrichting goed tot zijn recht?

Onze vriendelijke medewerkers helpen u geduldig met al uw vragen. Kom nu het effect van de verschillende collecties ervaren en bezoek ons vandaag nog.

https://www.woonboulevardwijchen.nl/woonboulevard-nijmegen.html