Lindart
Image default
Internet marketing

5 krachtige tools om je startup te laten groeien


Best marketing books 2019 

Startende bedrijven hebben behoefte aan effectieve en gemakkelijk toegankelijke digitale tools en middelen. De afgelopen jaren is het aantal startups aanzienlijk toegenomen, wat kan worden gezien als een nieuw alternatief voor werken in bedrijven. Dit komt door de wens van aspirant-zakenlieden om onafhankelijk te zijn en hun eigen bedrijf te leiden, evenals de veranderingen die plaatsvinden in de bedrijfscultuur, de snelle ontwikkeling van technologieën en vooral gemakkelijke toegang tot tools die helpen bij het effectief ontwikkelen van bedrijven en het beheren van bedrijven.

Vrijwel elke startup met de juiste software en digitale bronnen kan een sterke marketingcampagne opzetten en het bedrijf zelfstandig laten groeien. Op zoek naar tools voor het uitvoeren van een startup-project, letten ondernemers op enkele van hun gemeenschappelijke kenmerken:

Beschikbaar

Lage prijs of gratis

Snel werk

Integratie met andere tools

SaaS-bedrijven brengen voortdurend nieuwe tools en ideeën om elk type onderneming te verbeteren. Populaire gebieden voor het ontwikkelen van deze tools zijn onder meer interne zelforganisatie, het opslaan en sorteren van informatie, het volgen van internet, actieve marketing en SEO-rankings.

Sectoren waar startups vooral op letten bij het zoeken naar handige tools:

Gegevensanalyse

CRM

Adverteren mailing

Optimalisatie van bestemmingspagina’s

Teamwork en samenwerking

De keuze voor de bovenstaande vijf tools is gebaseerd op praktische kennis van hoe startups werken en welke digitale oplossingen ze nodig hebben. Dankzij de gemakkelijke toegankelijkheid van deze tools en de mogelijkheid om ze te testen, kunnen beginnende zakenlieden de richting van hun ontwikkeling bepalen, het verkoopproces begrijpen en optimaliseren, de taakverdeling en teamwerk vereenvoudigen. Dit alles kan worden georganiseerd zonder tussenkomst en hulp van derden.

Wat zijn de kenmerken van deze services?

Hotjar

Met deze goed doordachte tool kunt u de bezoekers van uw webresource en de mobiele versie leren kennen, ontdekken wat ze nodig hebben en begrijpen wat ze precies op de site doen. Dankzij de tool voor gebruikersbewaking op de website kunt u uw bestemmingspagina effectief optimaliseren, feedback verzamelen en als resultaat uw bezoekerservaring verbeteren.

Hotjar helpt u uw gebruikers snel en efficiënt te begrijpen door hun klikken en scrollen visueel weer te geven. Al deze kennis wordt weergegeven in de vorm van een heatmap die je helpt te zien:

Welke elementen van de site zijn interessant voor gebruikers

Welke CTA-knoppen actief zijn en welke worden genegeerd

Scrollen gebruikers naar het einde van uw site?

U kunt de sessie van sitegebruikers opnemen en letterlijk alle acties namens hen bekijken, hun bewegingen observeren, inclusief hoe ze bewegen, waar ze twijfelen, of omgekeerd – wat hen aantrekt.

Daarnaast biedt Hotjar de mogelijkheid om polls te maken. Hiermee kunt u uw sitebezoekers een onbeperkt aantal vragen stellen, zoals hoe een klant uw product te weten is gekomen. U kunt mensen uitnodigen om een ​​enquête rechtstreeks vanaf elke pagina op uw site in te vullen op basis van bepaald gedrag, zoals een moment van aarzeling of een zichtbare intentie om de pagina te verlaten.

Asana

Deze tool helpt werknemers bij het organiseren en beheren van projecten, het maken en bijhouden van takenlijsten, het toewijzen van taken aan teamgenoten, het stellen van deadlines en het communiceren. Het bevat ook rapportagefuncties, bestandsbijlagen en kalenders. De asana is flexibel genoeg en kan worden aangepast voor verschillende individuele doelen, het verandert en ontwikkelt zich met de groei van de competentie en het bewustzijn van het team.

Asana wordt voornamelijk gebruikt voor klantrelatiebeheer (zoals een CRM-systeem), waardoor startups elke fase van hun verkoopproces beter kunnen definiëren en controleren.

U kunt leads beheren gedurende het hele verkoopproces, van leadstatus, ondersteuning, follow-up tot het sluiten van een deal. Asana geeft u de mogelijkheid om uw eigen CRM-regels te maken die zijn afgestemd op uw behoeften.

Het belangrijkste kenmerk van Asana is het organiseren en bedienen van een steeds groeiend aantal leads – dit zijn kwalificatietags die een klant beschrijven (nieuw, actief, koud, warm) of een actie die u moet uitvoeren (bellen, terugbellen). Zo wordt een lead die interesse heeft getoond in het kopen van uw product (bijvoorbeeld een prijslijst heeft aangevraagd) hot genoemd. Klanten die eerder stoppen met betalen of zich afmelden voor uw diensten, worden anti-churn genoemd.

Asana bevat een API voor externe ontwikkelaars die tools biedt voor het programmatisch lezen, invoeren van informatie en automatiseringstools bouwen als onderdeel van een geweldige service; Kortom, dankzij al deze voordelen kan Asana het startup-team op een unieke manier aanpassen.

Mixpanel

Mixpanel is een multifunctionele analysetool die het beste van Google Analytics en Mailchimp combineert. Dankzij Mixpanel kunt u uw gebruikers en hun acties beter begrijpen, zien hoe mensen uw product gebruiken, of ze terugkomen nadat u functies hebt toegevoegd of geüpgraded. Het controleert gebruikersinteracties met webservices en mobiele applicaties, biedt tools voor gerichte communicatie met hen en analyseert inhoud binnen en buiten uw site.

Dankzij Mixpanel kun je gegevens over gebruikers verzamelen en bijhouden hoe ze navigeren, wat ze doen, wanneer ze terugkeren en of ze überhaupt terugkeren, welk pad ze op de site hebben gevolgd, waar ze de pagina hebben verlaten, wat is hun reactie, enzovoort. U hebt in realtime volledige toegang tot de geschiedenis van hun bewegingen op de site. Hierdoor kunt u het gedrag begrijpen dat bezoekers ertoe aanzet uw site te bezoeken.

U kunt Mixpanel aan formulieren koppelen zodat gebruikersgegevens in Mixpanel worden opgeslagen. Hiermee kunt u geautomatiseerde campagnes (zoals e-mails of pushmeldingen) maken die worden uitgevoerd wanneer aan een bepaalde voorwaarde wordt voldaan. Een gebruiker die zich bijvoorbeeld meer dan zeven dagen geleden heeft aangemeld, heeft zich zojuist aangemeld, maar nog geen proefperiode gestart, of is eenmaal ingelogd maar is niet binnen 30 dagen teruggekeerd.

Met deze e-mailtool (die opzettelijk afsluiten, pop-ups en sitegestuurde banners omvat), kunt u snel de e-maillijst van uw klanten laten groeien en het aantal bezoekers van uw website of online winkel verminderen. Privy.com levert binnen enkele minuten resultaten met slepen-en-neerzetten-elementen, een breed scala aan weergavetypen, intuïtieve triggers, targetingregels en conversiegerichte rapporten.

Privy integreert met MailChimp. Dit betekent dat deze service e-mails verzamelt en opslaat die in de toekomst door MailChimp zullen worden gebruikt om geautomatiseerde e-mails naar abonnees te sturen. Als u bijvoorbeeld een blog heeft, kunt u uw lezers regelmatig op de hoogte stellen van nieuwe inhoud dankzij de automatische mailinglijst van MailChimp, die e-mails verzendt naar de e-maillijsten die Privy vindt. Dit verbetert het proces van het verzenden van e-mails of nieuws, terwijl het uw inspanningen vermindert.

Met de e-mailfilterfunctie van Privy kunt u verschillende soorten berichten maken. Met een relatief klein aantal mensen in startups zijn deze sjablonen van onschatbare waarde omdat u geen tijd verspilt: u kunt eenvoudig een sjabloon kiezen op basis van uw ontwerp en deze gebruiken voor uw individuele behoeften.

Google Docs

Google Docs is de belangrijkste samenwerkingstool van de zoekmachine. Het is ongelooflijk handig omdat u hiermee documenten kunt maken en naadloos kunt communiceren. Het grote voordeel van Google Docs is dat veel mensen tegelijkertijd aan hetzelfde document kunnen werken en dat de veranderingen direct zichtbaar zijn. Documenten zijn ook toegankelijk vanaf meerdere locaties, waardoor het gemakkelijker is om op afstand te werken.

De service is gemakkelijk te gebruiken en erg handig als het gaat om het maken van documenten, realtime bewerking, delen, samenwerking, chats en opmerkingen. Stijltools maken het eenvoudig om tekst en de weergave van alinea’s met honderden lettertypen op te maken, met de mogelijkheid om links, afbeeldingen en tekeningen toe te voegen.

Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen terwijl u typt. U kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om eerdere versies van hetzelfde document te bekijken, gesorteerd op datum, om te controleren wie de revisies heeft gemaakt. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​document te maken via je browser of een applicatie te downloaden voor je mobiele apparaat.

Algemeen beschikbare services zijn ontworpen om verschillende doelen van individuele startups te testen en aan te passen

Hoewel elk van de tools in deze lijst specifieke functies heeft, zijn het allemaal uitstekende keuzes en worden ze volledig onderschreven door de startup-community.

Of u nu uw bedrijfsdoelen wilt definiëren, uw verkoopproces wilt stroomlijnen of gewoon de productiviteit wilt verbeteren, de bovenstaande oplossingen bieden een breed scala aan opties om u te helpen uw startup te laten groeien. Hoe u deze services gebruikt, is aan u.

 instagram marketing company

https://marketingbook.shop/