Lindart
Image default
Mode en Kleding

Een leren koffer als laptoptas

Een ander type zijn de leren laptoptassen, die voorzien zijn van wielen. Zo hoeft u uw laptop, notebook of tablet niet te dragen, maar kunt u de gadgets comfortabel achter u laten. Vooral zakenmensen of studenten hebben hier baat bij als ze veel materiaal moeten sjouwen. De koffers zijn voorzien van voldoende opbergruimte zodat alles binnenin kan worden opgeborgen. Daarnaast zorgt deze trolleykoffer voor een professionele uitstraling, waarbij het leer een dragende werking heeft. Als je een laptoptas van leer hebt, ziet die er veel eleganter uit dan een plastic hoesje. U hoeft zich geen zorgen te maken over de bescherming, want de muren zijn meestal versterkt zodat de koffer zijn vorm behoudt.

Een groot nadeel van dergelijke lederen laptoptassen is de beperkte keuze. Meestal vindt u modellen van plastic, dus u zult moeten zoeken naar iets dat van leer is gemaakt. Om deze reden bevindt dit type zich in de bovenste prijsklasse. Een ander nadeel is het comfort, omdat je de koffer slechts met moeite kunt dragen en je hem niet kunt dragen. Dus als u met de motor of fiets reist, zal het erg moeilijk zijn. Al in een drukke trein kun je problemen krijgen met de kleine koffer.

Een tas heeft meestal een riem die over één schouder kan worden gedragen. Op een motor of fiets is deze variant niet bijzonder voordelig. Het schaadt ook je houding als je te veel in de zak hebt. In dit geval is een laptop rugzak veel beter. Dit is een gewone rugzak, maar hij heeft een extra vak voor je laptop en heeft dus een stabielere rug.