Lindart
Image default
Home

Beddenspecialist Ermelo

Uitgeslapen aan een nieuwe dag beginnen

Er is niets zo vervelend als opstaan met rugklachten, nekklachten, hoofdpijn of moeheid. Een goed bed staat aan de basis van de nodige rust die het lichaam nodig heeft. Een verkeerde nachtrust of het gebrek daaraan heeft grote invloed op uw gezondheid. Denkt u maar eens aan een krakend bed, te hard matras, te zacht matras of slechte vochtregulering. Dit soort klachten verstoren uw slaap en daarmee is ook uw dagritme verstoord. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde beddenwinkel Ermelo en omstreken? Kok Bedden heeft de kennis in huis om u te helpen bij de keus voor een perfect bed dat afgestemd is op uw lichaam en slaaphouding.

Beddenwinkel Ermelo voor een goede nachtrust

Beddenspecialist Kok Bedden heeft verstand van slapen en biedt alles wat u nodig heeft om de nacht goed door te komen. Een greep uit het assortiment.

• Bedbodems: lattenbodems, schotelbodems, spiraalbodems, elektrische bodems, vaste- en boxspring bodems.

• Matrassen: pocketvering, latex, koudschuim, traagschuim, veren, paardenhaar, kapok en hybride matrassen.

• Bedtextiel: dekbedden, kussens, overtrekken, dekens, lakens, spreien en plaids.

• Overige slaapkamermeubels: draaideur kasten, schuifdeur kasten, commodes en nachtkastjes.

De beddenzaak nabij Ermelo Kok Bedden biedt al ruim 72 jaar de beste nachtrust aan met als voordeel dat u bedden uitgebreid mag testen in de showroom. De showroom beslaat 2400 m2 en met vier etages bent u wel even zoet. Heeft u uw keuze al gemaakt? U kunt eenvoudig online bestellen of inspiratie opdoen.