Lindart
Image default
Entertainment

Begeef je tussen de wilde dieren door een springkasteel te huren in de Kempen

Is je jarige job een echte dierenvriend of gaat hij of zij graag naar de dierentuin of op safari? Dan kan je voor het verjaardagsfeestje dat je gaat organiseren, misschien een springkasteel huren in dat thema bij It Takes 2 in Geel in de Antwerpse Kempen. Zij hebben ontzettend veel springkastelen, waaronder springkastelen die een link hebben met dieren. Je kan het aanbod bekijken en de afweging maken. Ze zijn er in verschillende afmetingen, kleuren en met verschillende obstakels. Kijk er bijvoorbeeld samen met je jarige naar en laat hem/haar kiezen.

Ga of safari of waan je tussen de dino’s

Als je naar het aanbod springkastelen gaat kijken, zal je zien dat er een zeer gevarieerd aanbod is. Jij kan je favoriete springkasteel huren in de Kempen bij de firma It Takes 2. Zij bieden onder andere verschillende springkastelen in safarithema, maar ze hebben er ook met dino’s, flamingo’s of gorilla’s. Elk springkasteel heeft zijn eigen afmetingen. Je kan dus bekijken welke past in de tuin of zaal die je ter beschikking hebt. Uiteraard kijken de werknemers van deze firma graag met je mee en raden ze enkel gepaste modellen aan. Daarnaast kan je je keuze ook laten afhangen van de soorten obstakels die elk springkasteel beschikt. Het ene kasteel heeft een grote glijbaan, het andere een cool obstakel om over te springen. Het is maar net waar je wensen liggen.

Maak er een spetterend feestje van!

Heb je interesse om je springkasteel te huren via ittakes2.be in de Kempen? Maak dan je keuze of vraag advies aan de werknemers van dit bedrijf. Je kan ze bereiken door even te bellen. Ze kijken dan ook meteen wat de beschikbaarheden zijn en zoeken waar nodig naar een passend alternatief. Je zal ongetwijfeld een springkasteel vinden die aan al je wensen en eisen voldoet. Uren springplezier gegarandeerd als je beroep doet op dit bedrijf uit Geel!