Lindart
Image default
Entertainment

Ruime feesttenten te huur in Antwerpen

Voor de verhuur van feestmaterialen voor uw evenementen in Antwerpen en omstreken zit u altijd goed bij Martens Evenementen Service. Dit bekende bedrijf uit Hoogstraten heeft allerlei materialen, zoals feesttenten, te huur staan. Alles uit hun uitgebreide assortiment is van de hoogste kwaliteit. Zo bent u steeds zeker van een succesvol evenement.

Waarom kiest u het best voor dit bedrijf?

Bent u evenementen aan het plannen, zoals een trouwfeest of een bedrijfsevenement? Wat u ook organiseert, bij Martens Evenementen Service hebben ze al het materiaal dat u nodig heeft. De VIP-tenten die u in de verhuur kan vinden voor uw evenementen, zijn echte specialiteiten van dit bedrijf. Ook andere feesttenten, zoals hun padogetenten, staan te huur. Deze worden wel alleen met houten vloer geleverd. Het is dus ideaal voor feesten op oneffen terrein. Bij deze experten kan u ook terecht voor grote tenten voor festivals of fuiven.

Een volledige service

Hun service eindigt ook niet bij de feesttenten die te huur staan. Het is natuurlijk gemakkelijker als u zowel de tent als de inrichting ervan in één keer kan huren. Dat hebben ze bij dit bedrijf dan ook helemaal begrepen. Van decoraties en geluidsinstallaties tot tafels en toiletten, deze verhuur vergeet geen enkel onderdeel van uw evenementen. Als u veel drinken wilt voorzien, hebben ze zelfs tapinstallaties ter beschikking. Uw tent geraakt zo gemakkelijk gevuld met alle nodige materialen, zonder dat u zich hier nog zorgen over moet maken. U kan altijd de medewerkers van dit ervaren bedrijf contacteren als u wilt weten hoeveel deze inrichting zou kosten.

Vraag snel een offerte aan

Weet u nog niet welke feesttent of welke aankleding u nodig heeft? Is het nog wat te vroeg om al het materiaal te huren, maar wilt u toch al weten hoeveel dit zou kosten? Dat is allemaal geen enkel probleem voor Martens Evenementen Service uit Hoogstraten. Ze voorzien namelijk met veel plezier een gratis offerte. Stuur hen dus zeker een e-mail of neem telefonisch contact met hen op voor deze offerte.

Feesttenten te huur