Lindart
Image default
Banen en opleidingen

Senior Java Developer

Senior Java Developer

Wie zijn we?

Abc-groep is een fullservice it-consultancykantoor met brandpunt op diverse technologieën zoals. Net, sharepoint/o365, oracle, java, wegennet en odoo. Meer dan 100 it consultants ontleding, opbouwen en uitproberen dagelijks bedrijfskritische softwaresystemen en delen hun knowhow en ervaring hierbij met hun klant. Als snelgroeiende it dienstverlener willen we overigens opbouwen aan onze groei en om ons consultancy team te sterken, zoeken we een senior java developer.

Functie

Je bent deel van de abc-groep maar je werkt op uitdagende projecten bij belgische topbedrijven waarbij je kan vuren als professional. Je weten blijft vooruitlopen door deel te nemen aan workshops, trainingen en ( internationale ) conferenties en het behalen van certificaten. Je komt in aanraking met een brede waaier aan technologieën. Je staat in voor de ontstaan van nieuwe applicaties en de vooruitgang van bestaande applicaties. Hierbij hou je rekening met de user requirements, zodat de programmatuur betalen aan het gevraagde ontwerp. Je scheppen gebruik van innovatieve technologieën en werkt volgens de agile-methodiek. Je ontzorgt je koper door oplossingen aan te bieden voor hun uitdagingen. Je creëert extra toegevoegde nut door je weten te delen met zowel de koper als je collega’s. Je helpt mee met het catalogiseren van technische sessies en workshops en coacht junior of medior collega’s. Profiel je beschikt over een bachelor of master in ict of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een grondige weten van java, j2ee, j2se, jsp en weten in één of meer van de volgende domeinen : maven, continuous integration ( jenkins en sonar ) jsp, struts, spring, jpa, hibernate, gwt, vaadin, wicket. Je hebt een uitgebreide ervaring met oop, xml, web kerkdiensten, xslt, xsl, html, javascript, webserver. Je hebt een uitstekende weten van het nederlands en je hebt een goede weten van het engels. Je bent klantgericht en service-minded ingesteld. Je kan onafhankelijk werken maar kan ook goed samenwerken in een team. Je hebt een toewijding voor programmatuur ontstaan en je navolgen de laatste trends en ontwikkeling. Je wilt een leading rol postuleren in de succesvolle oplevering van een project en je bent niet bang van complexe vraagstuken en het ontwarren ervan. Je bent bereid een team junior of medior developers te coachen en bxe8ta te loodsen.

Aanbod

Je vormen deel uit van de gezellige abc-groep familie met maandelijke samenkomsten zoals technische sessies, hackaton, teambuildings, cinema’s, game avonden, familiedagen. Je krijgt een persoonlijke carrièrecoach die jou begeleidt in je carrière en je aanmoedigt om certificaten te behalen om voorts te vuren in je ambities en je carrière. Je krijgt onmiddelijk de nodige aansprakelijkheid en je kan snel doorgroeien. Je mag je vooruitzien aan een aantrekkelijk en marktconforme verloning aanvullende met een mooi baal extra-legale voordelen, enig bedrijfswagen en tankkaart.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/senior-java-developer.html