Lindart
Image default
Groothandel

De import van uw auto

Wilt u graag een auto kopen vanuit Duitsland? Dan moet u bij Trex Cars zijn. Dat is een bedrijf dat u bijstaat als u een auto koopt in de EU en een partner zoekt voor de import in België. Ze begeleiden u gedurende de volledige aankoop van uw wagen, van het zoeken naar een geschikte auto tot het laten keuren van uw gekochte auto na de import in België. Ze regelen het transport, bekijken de verzekeringen die u best neemt en helpen u een juiste keuze te maken. Zo regelen ze de import van uw wagen in al zijn aspecten!

Een expert om u te helpen bij de import van uw auto

Als u ervoor kiest om een auto te kopen vanuit Duitsland of voor de import in België vanuit een ander EU-land, verloopt dit in zeven stappen. Die gaan als volgt:

  • Tijdens de zoekopdracht gaan deze specialisten op zoek naar uw perfecte wagen;
  • Ze nemen contact op met de verkoper en starten een kooponderhandeling naargelang uw budget;
  • Ze bekijken de auto uitvoerig en zorgen ervoor dat er geen eventuele interne of externe schade is aan het voertuig;
  • Ze sluiten de deal en voeren de betaling uit;
  • Ze verzorgen een verzekerd transport zodat uw wagen vlekkeloos toekomt in België of Nederland;
  • Ze verzorgen uw aanvraag bij de douane zodat uw preregistratie geheel volgens de wet verloopt;
  • Ze regelen de keuring voor u, en leveren dan uw auto die volledig vertrekkensklaar is van zodra u uw nummerplaten hebt. Bovendien geven ze ook maar al te graag een technische service na verkoop.

Deze kenners helpen u verder

U kan erop rekenen dat deze kenners u verder helpen. Een auto kopen vanuit Duitsland of een ander EU-land en de import ervan regelen naar België, was nog nooit gemakkelijk! Deze kenners staan voor u te springen en maken vast en zeker een tevreden klant van u. Ze zijn niet voor niets dé expert in de import van wagen in België én Nederland.