Lindart
Image default
Home

Een dagje thuisspa

Niks lekkerder dan een een dagje wellness samen met je lover, beste vriendinnen of je zus. Even me-time, gezelligheid en genieten. Zo’n dagje wellness hoeft niet altijd gelijk te betekenen dat je naar een spa gaat. Er zijn namelijk ook genoeg manieren om dit thuis te organiseren. Trommel je beste vriendinnen, zus of lover op met deze tips voor een dagje thuis genieten.

Mediteren

Mediteren kan voor veel rust zorgen en zo kom je meteen in de relaxmodus. Zet een muziekje op met natuurgeluiden, steek een paar kaarsen aan en ga in een comfortabele houding zitten. Adem rustig in en uit, en herhaal dit tot je hoofd rustig is. Je kan natuurlijk ook meditatievideo’s op YouTube kijken, of een meditatie app downloaden op je telefoon.

Een masker

Niks rustgevender dan een maskertje op je gezicht doen, je zou tussendoor even je nagels kunnen doen, in bad zitten of iets anders rustgevend. Je kan er voor kiezen om een masker te kopen, maar je kan deze ook zelf maken. Op internet zijn heel veel verschillende soorten maskers te vinden, waar de een voor een zachte huid is, is de ander goed voor pukkeltjes.

Een koude douche

Het hoeft maar voor 5 seconden, om je vervolgens warm af te spoelen. Een koude douche na een warm bad is goed voor je huid, spijsvertering, rug en spieren. Genoeg redenen dus om je spa dag met een koude douche af te sluiten. Nog een lekkere bodylotion of olie om je lichaam mee in te smeren en je kunt er weer helemaal tegen aan.

 

Een lichaamsdroger zorgt ervoor dat je je kan afdrogen zonder handdoek. Niet alleen goed voor het milieu (minder gebruik van handdoeken is minder wassen) maar ook nog eens heel erg makkelijk. Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de site van Lavicta en haal het comfort van wellness is huis.

https://lavicta.nl/