Lindart
Image default
Dienstverlening

Een professionele luchtdichtheidstest in elk gebouw

Heeft u het gevoel dat er veel energie verloren gaat in uw woning? Laat dan zeker een luchtdichtheidstest uitvoeren door de experten van Thermodetect in Beervelde. Een specialist in het vak kan zonder problemen de luchtdichtheid meten in elk gebouw. Dat doet dit ervaren bedrijf met behulp van een blowerdoortest of infiltrometrietest. Bespaar kostbare energie door op een snelle manier te weten te komen waar er zich ergens luchtlekken bevinden in uw woning. Die kan zowel getest worden op een bewoond als onbewoond gebouw. Ook in nieuwbouw kan zo’n test zeer interessant zijn. Zo kunt u de luchtdichtheid laten meten op het moment dat de dichting is afgewerkt en u nog geen extra kosten betaalt voor uw energieverbruik.

Waarom een luchtdichtheidsmeting uitvoeren?

U kunt het best zo snel mogelijk een grondige en professionele luchtdichtheidstest laten uitvoeren. Thermodetect helpt u graag zo snel mogelijk verder met de voorbereidingen, berekeningen en rapportage. Bij zo’n test wordt de luchtdichtheid van uw woning of gebouw gemeten door het pand bloot te stellen aan een over- en onderdruk. Het volume dat hierbij ontsnapt of infiltreert, is een maat voor de luchtdichtheid. Zo voorkom je luchtlekken en ongecontroleerde ventilatie. Zowel in de winter als in de zomer is een goede isolatie cruciaal voor uw wooncomfort, maar ook voor uw portemonnee. In een nieuwbouw kunt u met deze test ook vroegtijdig fouten en eventuele luchtlekken opsporen in de constructies van uw woning. Aarzel dus niet om uw test te laten uitvoeren door een professioneel team.

Uitgebreid rapport na de test

Wanneer u een luchtdichtheidstest laat uitvoeren bij Thermodetect, ontvangt u nadien ook een uitgebreide rapportage met alle berekeningen, foto’s en resultaten over uw gebouw. De test zegt hoe goed uw woning scoort op vlak van luchtdichtheid. Laat de luchtdichtheid grondig meten en berekenen met de hulp van een professional en de juiste apparatuur. Samen met dit bedrijf spaart u veel energie en geld uit.