Lindart
Image default
Energie

Houd uw uitstoot in de gaten met een fijnstofmeter van deze expert

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle fijnstofmeter die u meer informatie biedt over de luchtkwaliteit in de ruimte of in de buurt van uw bedrijf? Wanneer u meer milieubewust wilt gaan produceren en de gezondheid van uw werknemers en omwonenden wilt beschermen, is deze meet- en regelapparatuur onmisbaar. Zo’n meter is ideaal wanneer u op deze elementen wilt letten. Natuurlijk wilt u wel samenwerken met een betrouwbare partner zodat u kwaliteitsvolle apparatuur aanschaft. Dan is het een goed idee om samen te werken met Velek! Hieronder ontdekt u waarom.

De kwaliteiten van deze expert en diens materialen

Als expert op vlak van meet- en regelapparatuur heeft dit bedrijf al veel ervaring mogen opdoen bij een verscheidenheid aan bedrijven. Zij helpen u om de beste manier te vinden om zo efficiënt mogelijk om te gaan met uw energie. Dit kunnen zij doen voor bedrijven, maar evengoed voor persoonlijke woningen. Door de juiste meet- en regelapparatuur te gebruiken, zorgt u voor een optimaal energiemanagement. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu: twee grote vliegen in één klap! Met een aantal van de apparaten, zoals de fijnstofmeter, zorgt u dan weer voor een beter leef- en werkklimaat voor werknemers en bewoners. De fijnstofmeter specifiek zorgt ervoor dat u een goed zicht hebt op het aandeel fijnstof dat in de lucht zit en hoeveel er gefilterd moet worden, een taak die zij doorgeven aan de juiste filters. Zo zijn deze apparaten ook nog eens goed voor de gezondheid, nog zo’n belangrijk element in de wereld.

Gebruik enkel de beste apparaten

Velek werkt samen met het Duitse S+S Regeltechnik, en verdeelt hun producten in België. Zij kennen hun meet- en regelapparatuur volledig vanbinnen en vanbuiten en geven u graag meer informatie, of u nu op zoek bent naar een fijnstofmeter of druksensor. Neem snel een kijkje op hun website voor meer informatie.