Lindart
Image default
Beauty en verzorging

In deze privékliniek vindt u de ideale chirurg

Privékliniek Mediclinic heeft meerdere vestigingen in Vlaanderen. U kan daar terecht voor veilige chirurgische ingrepen. Zij hebben de meest gesofisticeerde infrastructuur, waardoor u zeker bent dat u in een steriele omgeving wordt geopereerd. Dit is natuurlijk een heel belangrijk element wanneer u beslist om een ingreep te laten doen.

Gespecialiseerd in borstchirurgie en esthetica

Bij privékliniek Mediclinic kan u terecht wanneer u beslist een plastische ingreep te laten doen. De artsen in deze kliniek zijn ervaren en volledig te vertrouwen. Ze vertellen op voorhand alles over de ingreep. Bij een borstingreep vertellen ze u bijvoorbeeld over het gevoel dat u zal hebben in de tepel na de ingreep, de littekenplaatsing en de kans op kapselvorming. De artsen geven een eerlijk advies over uw ingreep. Samen met u zoeken ze naar de oplossing voor uw probleem. Na een ingreep in deze privékliniek houdt u gegarandeerd volkomen van uw lichaam. Een belangrijk aspect van een borstingreep is dat het resultaat natuurlijk aanvoelt. Dit is een echte kunst en het resultaat wordt volkomen beïnvloed door uw chirurg. In deze kliniek kan u er zeker van zijn dat de chirurgen meer dan voldoende ervaring hebben met plastische chirurgie. Het is ook belangrijk dat u overeenkomt met uw chirurg. De chirurgen uit deze kliniek zullen er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. Het buikgevoel zal juist zitten hier! Daarbij komt dat alle prothesen voldoen aan de strikte Europese normen rondom plastische chirurgie. U kan hier ook terecht voor een borst- en tepelreconstructie. Op de website kan u enkele voor- en na-foto’s zien. Tijdens een raadpleging tonen de chirurgen nog meer van deze foto’s. Zo bent u er zeker van dat zij weet hebben van hun stiel.

Voor een goede ervaring met plastische chirurgie kan u hier terecht

De artsen van deze privékliniek zorgen voor een fijne en veilige omgeving waar u zonder schaamte een plastische ingreep kan laten uitvoeren. De artsen luisteren naar uw wensen en vervullen uw wildste dromen. Maak vandaag nog een afspraak via hun website.