Lindart
Image default
Geschenken

Wat is er zo speciaal aan houten wenskaarten?

Je aankondigingen versturen met wenskaarten is altijd leuker dan op een digitale manier. Het is authentiek en garandeert een blijvende herinnering. Wat nu als je die aankondigingen nog specialer kunt maken met unieke houten wenskaarten? Ze worden handgemaakt en stralen meer warmte uit dan gewone wenskaarten. Wil je graag weten waar je de kaarten kunt verkrijgen? We raden zelf altijd de webshop van Cyou-cards aan. Ze hebben namelijk een erg ruim aanbod. De houten wenskaarten worden bovendien maar in beperkte oplage gemaakt, waardoor ze altijd unieker zijn dan de standaard wenskaarten. Het betekent wel dat je beter niet te lang wacht om je favoriete kaarten te bestellen.

Maak zelf een ontwerp

Wilt je graag nog meer controle over de boodschap of afbeelding op de kaarten? Dan biedt Cyou-cards de oplossing. Je kunt de houten wenskaarten namelijk helemaal naar wens aanpassen. Je kiest dus zelf de tekst, typografie en kunt eventueel de afbeelding aanpassen, alsook de grootte ervan. Dankzij die flexibiliteit ontwerp je een kaart die volledig aansluit bij je wensen. Laten we je enkele ideeën geven. Organiseer je binnenkort een feest, bijvoorbeeld een trouwfeest of een reünie? Dan kan een houten wenskaart een blijvende herinnering zijn aan je evenement. Ook voor minder leuke gebeurtenissen kan een houten wenskaart je spijt op een warme manier betuigen. Op de houten kaarten kun je trouwens gemakkelijk schrijven, zoals op ‘normale’ wenskaarten. Op die manier kan je nog meer uiten dan de boodschap die eventueel op de kaart gedrukt staat. Ideaal voor de moeilijke boodschappen.

Stel al je vragen aan de specialist

Het fijne aan de webshop van Cyou-cards is dat je hun specialisten altijd kunt contacteren met vragen over de beschikbare kaarten. Weet je bijvoorbeeld niet zeker of bepaalde kaarten nog beschikbaar zijn? Vraag het gewoon. Ook voor het ontwerpen van houten wenskaarten contacteer je de specialist maar beter. Zo kan alles het vlotst verlopen.