Lindart
Image default
Home

Kartonnen bekers bestellen

 

Zoekt u een partij waar u veel kartonnen bekers kunt bestellen? Op onze webshop is dat mogelijk. Als koffieproducten expert leveren wij vele goederen op het gebied van drinkbekers. Van kartonnen koffiebekers tot plastic drinkbekers, wij bieden het. Ook indien u geïnteresseerd bent in grote bulk hoeveelheden kunt u bij ons terecht.

Al vanaf 1000 stuks kunt u goedkoop koffiebekertjes aanvragen. Wilt u nog grotere kwantiteiten? Voor bijvoorbeeld 50000 stuks ontvangt u een grandioze korting. Daarbij kunt u nog accessoires bestellen die passen bij thee- en koffieautomaten zoals bijvoorbeeld suikersticks. Ga snel naar onze website en kijk wat wij u te bieden hebben wat betreft kartonnen bekers bestellen voor uw bedrijf.

Kartonnen bekers bedrukken

Of u nu kartonnen bekers wilt bestellen voor in uw eigen kantine of dat u warme en koude dranken aanbiedt voor de verkoop. Geef uw drinkbekers een professionele uitstraling mee en laat ze bedrukken met uw bedrijfslogo of geef ze een mooie opdruk mee met leuke slogan. Op die manier doet u op een effectieve wijze aan de marketing van uw merk zonder dat dat veel hoeft te kosten.

Dergelijke drinkbekers zijn uitstekend voor ieder gebruik. Of deze nu als losse vloeistof houders worden gebruikt of in een koffieautomaat. Door het uniforme formaat zijn uw bedrukte koffiebekers overal voor te gebruiken. Meer weten? Neem dan een kijkje op onze site en kom meer over kartonnen bekers bedrukken en bestellen te weten.

Drinkbeker accessoires

Sterke koffie heeft geen extra’s nodig maar voor diegenen die graag melk en suiker in hun kartonnen beker met koffie of thee hebben zijn extra accessoires zeer handig. Door onze handige benodigdheden kan aan deze behoeften worden voldaan.

We bieden cream- en suikersticks voor in kartonnen dispensers die gemakkelijk hanteerbaar en op te bergen zijn. Zo hebt u altijd snel uw melk en suiker bij de hand. Verder leveren we speciale koffiedeksels met mondstuk voor op een drinkbeker om de inhoud warm te houden zonder dat u het deksel hoeft te verwijderen om te kunnen drinken. Wilt u onze overige diensten en producten leren kennen naast kartonnen bekers bestellen? Ga dan direct naar onze site of neem contact met ons op.