Lindart
Image default
Home

Waterpijp voor verzamelaars

De waterpijp is al een tijd geleden heel hard opgekomen in Nederland, in elke stad vindt je wel een shisha café waar je bij je drankje ook een waterpijp met een lekker smaakje kan bestellen. Leuk om te delen met je vrienden of op een mooie avond met je lief. Ook privé komt het vaker voor dat mensen een eigen waterpijp hebben. In studentenhuizen zie je ze al eens gewoon in de woonkamer staan of bij mensen thuis krijgen ze een mooi plekje in een etalagekast.

Buiten deze recreatieve gebruikers, zijn er ook heuse kenners die specialist zijn in de waterpijp technieken en de shisha tabak die ermee gerookt wordt. Er zijn ook verzamelaars die de mooiste en uniekste waterpijpen bestellen. Het gaat dan vaak om waterpijpen van een geprezen kwaliteit van de bekende merken. Twee van deze verzamelaarsmerken zijn Khalil Mamoon en El Nefes.

Khalil Mamoon is een echt top merk op de waterpijp martk. Het is een Egyptisch merk dat bekend staat voor zijn goede rookontwikkeling, een traditionele productiewijze en duurzaamheid. De afstemming van de binnenschachten is perfect ambachtswerk dat voor ultiem rookgenot zorgt. De waterpijpen hebben een extra brede luchtpijp die de rookontwikkeling optimaal stimuleert en die nooit kan roesten.

El Nefes behoort tot de beste kwaliteit waterpijpen ter wereld en is wereldberoemd dankzij zijn uitzonderlijke kwaliteit. De waterpijpen zijn ambachtelijk vervaardigd in Ottomaanse stijl en dat naar de hoogste kwaliteitsstandaard. Waterpijpen van El Nefes worden door kenners beschreven als de beste ter wereld, ook zijn ze zeer schaars, deze dingen maken dat de waterpijpen erg geliefd zijn bij verzamelaars.

Naast deze merken is er nog een groot assortiment aan waterpijpmerken van traditionele waterpijplanden zoals Egypte en Turkije waar ook parels tussen zitten. Meestal worden ze zelfs nog naar de oude traditie en met de hand vervaardigd.

https://premium-hookahs.nl