Lindart
Image default
Particuliere dienstverlening

Kom naar onze groothandel voor laminaat

Bent u op zoek naar een groothandel waar u een ruime keuze aan laminaat kunt kopen? Bij BEL-BOS trading uit Aartselaar, nabij Antwerpen, vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft. Als Belgische verkoper van vloeren kunt u bij ons terecht voor een gepaste vloer helemaal in de stijl van uw woning. Wij zijn naast dé winkel voor laminaat ook de geschikte partner als u een nieuwe vinyl- of tapijtvloer wilt. Heeft u interesse in een van onze praktische vinylvloeren? U heeft keuze uit een groot aanbod aan designs met een natuurlijke uitstraling. Ook al ziet uw vloer er uit als hout, u ervaart dankzij het vinyl alle voordelen van een onderhoudsvriendelijke vloer. Kiest u liever voor warmte? Dan koopt u best een tapijtvloer. U kunt daarbij steeds rekenen op kwaliteit en net zoals onze collectie aan laminaat heeft u een groot assortiment waaruit u kunt kiezen.

Kies voor kwaliteit

Bij deze groothandel voor laminaat kunt u rekenen op kwaliteit. BEL-BOS Trading zorgt steeds voor de beste soorten laminaat, vinyl en tapijt. Het bedrijf selecteert de beste leveranciers waardoor u steeds de beste vloeren krijgt. Het aanbod van de winkel is zeer ruim waardoor er voor elke stijl wel een gepaste vloer te vinden is. Bovendien hoeft u niet lang te wachten als u de vloer online bestelt. Het bedrijf heeft een goed contact met diverse transportfirma’s, waardoor zij zorgen voor een probleemloze en snelle levering. Spreekt u toch liever eerst met een medewerker voor u een beslissing maakt over uw aankoop? Breng dan een bezoekje aan de showroom in Aartselaar.

Bestel online of breng een bezoek aan de showroom

Breng een bezoek aan de showroom in Aartselaar, nabij Antwerpen of bestel uw vloer nu online. De groothhandel in laminaat is uw perfecte partner voor een nieuwe vloer als u bezig bent met een nieuwbouw of plannen heeft voor renovaties. Heeft u vragen? Neem contact op met het bedrijf. U vindt alle gegevens op de website van BEL-BOS Trading.