Lindart
Image default
Mode en Kleding

Laatste tassen mode voor heren

Laatste tassen mode voor heren

Voor de dames is er altijd van alles in de mode. Maar, de heren uiten zich tegenwoordig ook veel vaker door mode. Op het gebied van fashion zijn er de afgelopen seizoenen een hoop heren trends voorbij gekomen en weer weggaan. De afgelopen seizoenen zijn accessoires helemaal in de mode geweest. Accessoires zijn in de mode industrie altijd al belangrijk geweest als finishing touch voor een bepaalde look of esthetiek. Alleen tegenwoordig spreken de accessoires helemaal geen bijrol meer. Ze spelen nu namelijk de hoofdrol! 

Tegenwoordig moeten t-shirts en broeken passen bij de gewenste accessoires, in plaats van andersom. Dat is even wennen. Maar, helemaal niet zo ingewikkeld. Tegenwoordig zijn bepaalde merken en items namelijk helemaal in de mode. En om deze items te showen en echt goed tot hun recht te laten komen, is het gewoon nodig om de rest te laten passen bij deze ster van de show. 

Laptoptas

Het allereerste item dat razend populair is geworden zijn de laptoptassen. Deze zijn altijd al nodig geweest wegens hun functionaliteit, maar zijn nog nooit in zoveel verschillende uitwerkingen geweest. Eén van de merken die het erg goed doet binnen de laptoptassen is het merk Castelijn & Beerens. En dan voornamelijk de laatste Castelijn & Beerens laptoptas heren.

Wat het merk een goed aanzien geeft is dat het een familiebedrijf is dat al jarenlang in bedrijf is. Het unieke aan het merk is dat ze hoog vervaardigde tassen verkopen. De hoogkwalitatieve materialen worden verwerkt door specialisten. En, dit gebeurt hedendaags gewoon op grote schaal. De Castelijn & Beerens laptoptas is gemaakt van een hoge kwaliteit leer, en zijn een must have voor de echte fijnproevers. Naast de zakelijke uitstraling van de tassen zijn deze laptoptassen ook nog eens fijn om te dragen. Ook, zijn veel van de modellen universeel te dragen, zowel door mannen als vrouwen. 

Schoudertas

Het volgende item dat erg in de smaak lijkt te vallen is de schoudertas heren. De schoudertas is een controversieel item in de mode industrie. De tas was jarenlang namelijk alleen gepast voor vrouwen. Naast een messenger bag zou je een aantal jaar terug geen echte man met een tas zien rondlopen die gecategoriseerd kan worden als schoudertas. Tegenwoordig, is dat wel anders. Bekende luxueuze warenhuizen zoals Louis Vuitton en Gucci hebben de schoudertas een nieuw leven ingeblazen. Deze tas wordt dan ook vaak door heren gedragen.

Voor het oudere en zakelijke publiek zijn er tegenwoordig ook genoeg nette schoudertas modellen. Deze tassen zijn verfijnd met leer, meerdere vakken en luxe bewerkingen. Kijk maar eens bij Hugo Boss, Armani of Lacoste.

Portemonnee

Het laatste item dat tegenwoordig vaak in de spotlight staat is de portemonnee (dames).De portemonnee is ook een must have wegens de functionaliteit ervan. Maar, met de komst van digitaal en contactloos betalen zou de portemonnee af moeten sterven. Het enige wat je tegenwoordig nog nodig hebt op zak is een Rijbewijs of ID-kaart. En voor deze wordt toch graag een portemonnee gebruikt. Dat is waarom de kleine portemonnee en kaarthouders nu helemaal in zijn!