Lindart
Image default
Home

Ontdek LEGO, het speelgoed van de eeuw

Denk je aan kinderspeelgoed, dan denk je al snel aan LEGO. Dit immens populaire spel heeft zijn populariteit vooral te denken aan de modulaire benadering. Het spelen met LEGO is nooit afgelopen, want je kunt eindeloos blijven bouwen en blijven combineren. Daarmee heeft LEGO een uniek recept voor speelplezier in handen, dat al generaties lang jonge en oudere kinderen vermaakt en leert hun fantasie te ontwikkelen. Bij Happy Bouwstenen vind je veel verschillende LEGO-sets: de klassieke sets, maar ook de nieuwste LEGO-series waarin de flexibiliteit van de bouwblokken gecombineerd wordt met levendige en fantasierijke thema’s. Kortom: er is hier voor iedereen wel iets te vinden.

Al jarenlang is LEGO populair

In 1932 had de Deense oprichter van LEGO, Ole Kristiansen, een geweldig idee: wat nou als kinderen zelf zouden kunnen bouwen met blokken, en die gemakkelijk in- en uit elkaar konden klikken? Hij zette zijn visie om in de eerste LEGO-blokken, die al snel erg populair werden. Binnen de kortste keren groeide LEGO (een afkorting voor ‘legt godt’, wat in het Deens zoveel betekent als “fijn spelen”) uit tot een wereldbekend speelgoed. Overal ter wereld groeien kinderen al decennia lang op met de bekende gele bouwstenen, die ze naar hartenlust kunnen combineren en op- en afbouwen. Die unieke combinatie van vrijheid en flexibiliteit is wat LEGO nog steeds het beste speelgoed ter wereld maakt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk al twee keer de prijs voor ‘Speelgoed van de Eeuw’ heeft gewonnen.

LEGO gaat mee met de tijd

Inmiddels is LEGO echter allang niet meer alléén de simpele bouwstenen waar het allemaal ooit mee begonnen is. Kijk je nu in het assortiment van Happy Bouwstenen, dan zal je veel verschillende LEGO-producten vinden die nog veel meer tot de verbeelding spreken. Met spannende thema’s – ridders en kastelen, ninja’s en monsters, en zelfs Star Wars – kunnen jonge en oudere kinderen de meest spannende avonturen beleven. Ook qua moeilijkheidsgraad is het aanbod van LEGO meer uitgebreid dan ooit. Naast de gemakkelijke bouwpakketten zijn er ook meer ingewikkelde constructies te vinden, die zeer uitdagend zijn om te bouwen. Op Happy Bouwstenen kun je de LEGO-producten doorzoeken op leeftijdsklasse: er is LEGO die geschikt is voor kinderen van 2 tot 16 jaar.

Bekend van televisie

LEGO heeft niet alleen een uitgebreider assortiment op de markt, het merk heeft ook de overstap gemaakt naar het grote scherm. LEGO-films, maar ook LEGO-computerspellen en zelfs LEGO-televisieseries (bijvoorbeeld het bekende LEGO Ninjago) zijn een echte rage bij de jeugd. Op een slimme manier worden de spannende avonturen van film en televisie geïncorporeerd in de LEGO-series die je bij Happy Bouwstenen kunt kopen. Zo kun je dus de indrukwekkende vliegtuigen en machines nabouwen, en de spannende afleveringen naspelen met echt LEGO: een geweldige belevenis voor fans van het eerste uur. Wil je een ander avontuur beleven, dan kan dat natuurlijk ook: het mooie aan LEGO is dat je kunt blijven combineren. Verschillende sets sluiten goed op elkaar aan, zodat er geen grenzen zijn aan de dingen die je kunt doen met dit klassieke speelgoed.