Lindart
Image default
Sport

Organiseer een bedrijventoernooi met sportprijzen als marketingstunt!

Wil je op een originele en ongedwongen manier reclame maken voor je bedrijf? En wil je daarbij vooral bedrijven in de omgeving aanspreken? Organiseer dan een bedrijventoernooi voor lokale ondernemers! Een leuke manier om kennis te maken met elkaar en om de competitie onderling te bevorderen op een gezellig manier. En omdat jij het toernooi organiseert komt je bedrijfsnaam meteen onder de aandacht bij de lokale doelgroep die het meest geneigd is om jouw diensten of producten af te nemen.

Je bedrijfsnaam onder de aandacht brengen

Nodig lokale bedrijven uit voor jouw bedrijventoernooi. Dat kan natuurlijk met een e-mailcampagne maar als je het bedrijf enigszins kent, is bellen natuurlijk nog persoonlijker! Je kunt er ook een ludieke actie maken. Je kunt bijvoorbeeld een gouden medaille met daarop de uitnodiging afgedrukt naar lokale bedrijven toe sturen. Een leuke give away die niet veel kost maar wel meteen in het oog springt, past bij het evenement en gegarandeerd een respons oplevert!

Deelnameprijzen voor nog meer naamsbekendheid!

Bij een sporttoernooi horen natuurlijk ook sportprijzen. Je kunt kiezen voor een bokaal of zelfs een kampioensschaal voor de winnaar maar vergeet niet het achterliggende doel uit het oog. Het is ook de bedoeling om jouw bedrijfsnaam bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. In plaats van een beker voor voetbal, kun je na het toernooi ook aan iedereen die heeft deelgenomen een prijs uitreiken. Daarop laat je natuurlijk je bedrijfsnaam en het logo van je onderneming afdrukken. Zo neemt iedereen een stukje van jouw bedrijf mee naar huis!

Zorg voor een leuke dag!

Je kunt nog zoveel reclame maken als je wilt, je bedrijf blijft pas op een positieve manier bij mensen hangen wanneer je ze een leuke dag biedt! Actief bezig zijn is een uitstekend begin en leuke sportprijzen zijn erg attent maar zorg bijvoorbeeld ook voor een goede catering of een gezellig borrel. Zo kan iedereen elkaar leren kennen en werk je aan een netwerk waar je later zakelijk je voordeel mee kunt doen.