Lindart
Image default
Home

Planten border maken

Een planten border aanleggen met verhoging, een lastige klus? Niet wanneer u betonnen L stenen hiervoor gebruikt. Graag leggen wij u de voordelen uit. 

Planten border aanleggen

Een planten border langs het terras aanleggen met verhoging is een eenvoudige klus met L stenen. Doordat de stenen deels in de grond geïntegreerd zullen worden, blijft er een stenenwand zichtbaar boven de grond. De wand kan zowel in rechte vorm als rond aangelegd worden; eventuele kieren kunnen met stuckwerk netjes afgewerkt worden, zodat er een een prachtig rond geheel ontstaat. Het prettige van een verhoogde border d.m.v. l stenen van beton, is dat de border bijzonder stevig gestut is er er geen sprake meer zal zijn van verzakkingen. 

Trap aanleggen

Niet alleen een border is snel gerealiseerd, dit geldt ook voor het aanleggen van een traptrede in de tuin. De brede, riante traptrede’s die hiermee ontstaan zijn van grote meerwaarde voor uw tuin. Op deze wijze zijn border, terras en trap perfect op elkaar aan te sluiten. De betonnen l stenen zijn vaak in meerdere kleurschakeringen verkrijgbaar, van beton/ natuursteen-kleurig, tot antraciet. 

U bestelt de l stenen op de website van L-Stenen.be | Tevens treft u hier enkele prachtige voorbeelden. 

http://www.l-stenen.be/

Gerelateerde artikelen

Je salarisadministratie

Droomhuis

Slapen en spieren