Lindart
Image default
Aanbiedingen

Planten border maken

Een planten border aanleggen met verhoging, een lastige klus? Niet wanneer u betonnen bielzen hiervoor gebruikt. Graag leggen wij u de voordelen uit. 

Planten border aanleggen met L-stenen

Een planten border langs het terras aanleggen met verhoging is een eenvoudige klus met L stenen en betonnen bielzen. Doordat de stenen deels in de grond geïntegreerd zullen worden, blijft er een stenenwand zichtbaar boven de grond. De wand kan zowel in rechte vorm als rond aangelegd worden; eventuele kieren kunnen met stuckwerk netjes afgewerkt worden, zodat er een een prachtig rond geheel ontstaat. Het prettige van een verhoogde border d.m.v. l stenen, is dat de border bijzonder stevig gestut is er er geen sprake meer zal zijn van verzakkingen.

Border aanleggen met beton bielzen

Ook kunt u een prachtige, lage border aanleggen met gebruik van betonnen bielzen. Indien er weinig hoogte verschil zal zijn is de keuze voor betonnen bielzen logischer, aangezien er niets gestut hoeft te worden. Daarnaast is de klus met betonnen bielzen nóg sneller geklaard en hoeven deze alleen maar waterpas geïntegreerd te worden. Betonnen bielzen zijn overigens ook geschikt om te stapelen, zodat u een klein wandje kunt maken.

Trap aanleggen

Niet alleen een border is snel gerealiseerd, dit geldt ook voor het aanleggen van een traptrede in de tuin. De brede, riante traptrede’s die hiermee ontstaan zijn van grote meerwaarde voor uw tuin. Op deze wijze zijn border, terras en trap perfect op elkaar aan te sluiten. De betonnen bielzen zijn vaak in meerdere kleurschakeringen verkrijgbaar, van beton/ natuursteen-kleurig, tot antraciet. 

U bestelt de beton bielzen op de website van BetonnenBielzen.nl | Tevens treft u hier enkele prachtige voorbeelden. 

https://www.betonnenbielzen.nl/