Lindart
Image default
Home

Sierpoort van De Wit Hekwerken

Voor de allerbeste sierpoort moet men wezen bij De Wit Hekwerken. De professionals van De Wit Hekwerken kunnen elke klus klaren met de opgedane kennis en expertise in dit vak. Zo kunnen we Tot in de details een sierpoort vormgeven waarbij er eventueel nog een lasersnijder aan te pas komt om unieke patronen te scheppen. We kunnen daarbij de vorm aanhouden van het omliggende hek om alles volledig tot zijn recht te laten komen.

Een sierpoort kan aangebracht worden door De Wit Hekwerk om een oprit af te schermen of om een ondergrondse garage te blokkeren voor onbevoegden. Daarbij gebruiken we dan de beste soort aandrijving om de poorten automatisch te laten openen en sluiten. Verder zijn er nog vele accessoires beschikbaar zoals een intercom met videocamera, gekoppelde brievenbussen en meer. Zo kan De Wit Hekwerken zorgen voor een veilige en mooie omgeving voor uw huis.

Sierpoorten laten maken

Het is mogelijk om bij De Wit Hekwerken nieuwe sierpoorten te laten maken. Onze expertise ligt hier op elk vlak. We tekenen het concept van de poort, houden rekening met het omringende hekwerk en kunnen het ontwerp volgens bouwen. Na de constructie van de sierpoort kan De Wit Hekwerken deze voor u op de gewenste plaats installeren en afstemmen. Zo hebt u een veilige afsluiting van uw omgeving die past bij uw voorkeur. Of het nu gaat om een toegangspoort die met de hand geopend dient te worden of dat het een elektronisch aangedreven systeem is dat reageert op draadloze input van buitenaf. In elk geval kan De Wit Hekwerk de gewenste sierpoort op maat maken.

Ook specialist in hekwerken

Zoals de naam doet vermoeden is De Wit Hekwerken niet alleen een specialist in het bouwen van een sierpoort. We kunnen naast poorten ook hekken uittekenen en construeren. Daarmee heeft u de beste aanvulling op uw woning en tuin. Kijk voor meer informatie over ijzeren hekwerken en andere constructies op onze site.