Lindart
Image default
Dienstverlening

Trek de aandacht van jouw doelgroep door social media marketing

Wil je meer bezoekers trekken naar jouw website? Of meer omzet genereren? Dan is het slim om gebruik te maken van social media. Heb je niet de tijd beschikbaar om je hierin te verdiepen? Dan kan Your Business Online dit uitstekend voor je regelen. Dit social media bureau heeft de expertise in huis om meetbaar resultaat te realiseren. Het team bestaat uit 12 gedreven mensen. Elk met zijn of haar specialiteit zoals; strategie, design, content, video en marketing. Sinds 2011 zijn zij gestart met Your Business Online en beschikken inmiddels over ruime ervaring op het gebied van social media.

Facebook marketing

Er zijn verschillende social media kanalen om uit te kiezen. Zo heb je onder meer Facebook wat het grootste social media platform te wereld is. Met in 2021 zo’n 10,4 miljoen gebruikers. Your Business Online is gespecialiseerd in facebook marketing. Dit social media kanaal heeft verschillende opties om jouw doelgroep te benaderen. Je kunt gericht targetten op onder meer op interesses, leeftijd, locatie et cetera. Facebook kan ingezet worden om consumenten te bereiken maar ook bedrijven. Facebook heeft als voordeel dat je direct kunt communiceren met jouw doelgroep, zodat je weet waar de interesses van jouw doelgroep liggen. 

Instagram marketing

Naast Facebook is er ook nog Instagram een interessant social media kanaal met in 2021 zo’n 5,9 miljoen gebruikers. Dit platform is vooral populair onder jongeren maar ook interessant voor volwassenen. Je kunt je bedrijf hier ‘in the picture’ zetten. Door je mooiste foto’s van je producten of diensten te plaatsen. Omdat 80% van de instagramgebruikers een businesspagina volgt, is het zeker de moeite waard om ook een bedrijfspagina aan te maken.

Om te bepalen welke social media kanalen je gaat inzetten is het verstandig om na te gaan waar jouw doelgroep zich bevindt. Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Your Business Online.