Lindart
Image default
Home

Voor al je lampen kun je terecht bij Groenovatie.

Verlaat nooit je huis, zonder het licht aan te zetten!

Ben je ‘s avonds vaak laat thuis? Zoja, dan is het belangrijk dat de lampen thuis aan staan. De reden hiervan is, dat de kans op diefstal dan klein is in huis. Als er niemand thuis is en geen één lamp staat aan, dan geeft dat aan dat er niemand thuis is. Zorg er dus ervoor dat altijd de lampen thuis aan staan, zorg ook eventueel voor alarmlichten bij de deur. De alarmlichten gaan aan als iemand bijvoorbeeld voor de voordeur beweegt.

Voordelen en nadelen van een Led lamp

Wat is een ledlamp? Een ledverlichting wordt nu vaker gebruikt voor binnen en/of buiten het huis. Deze lamp geeft hetzelfde licht als de gloeilamp, alleen is dit een stuk zuiniger. Voordelen van de ledlamp is dat het een lange levensduur heeft, je mag uitgaan van 15 tot 20 jaar. De ledlamp is 90 % energiezuiniger dan de gewone gloeilamp. Een gloeilamp is vaak heel warm, waardoor het moeilijk aan te raken is, de ledlamp heeft geen warmteverlies waardoor het wel veilig aangeraak mag worden. Deze lamp is ook zo goed onbreekbaar, dat die goed tegen kou en warmte kan. De ledlamp heeft ook geen opstarttijd nodig, waardoor het in 1x goed werkt. Naast de voordelen zijn er ook een aantal nadelen van deze ledlamp. De ledlamp heeft een hogere prijs, dit komt omdat het een laag energieverbruik heeft. Deze lamp is ook niet altijd dimbaar.

Breed assortiment van lampen

Wil je je huis veilig achterlaten en met een goed gevoel het huis verlaten? Koop dan je lampen nu bij groenovatie.Deze bedrijf heeft tientallen soorten lampen in het breed assortiment. Je hebt dus genoeg keuzes, om een lamp te kopen. Ook kun je hier terecht voor tuinverlichting. De Lampen die hier worden geproduceerd, worden van topkwaliteit gemaakt.

https://www.ledshop-groenovatie.com/