Lindart
Image default
Home

Even helemaal tot rust komen bij de Wilmersberg

Ben je even toe aan een momentje voor je zelf en wil je even nergens meer aan denken. Dan is het hoogtijd om er eens op uit te trekken in eigen land. Een bezoekje aan een wellness hotel zou je zeker goed doen, dus waar wacht je nog op? Kom eens langs in Overijssel en breng een bezoek aan landgoed en hotel de Wilmersberg. Dit hotel met Wellness is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen, en wel om verschillende redenen. Allereerst bevindt het hotel zich op een heerlijk rustig en afgelegen locatie, midden in de natuur. Daarnaast beschikt het hotel over diverse faciliteiten waar je als hotel gast onbeperkt gebruik van mag maken. Welke faciliteiten dit zijn? Dat gaan we je verder in dit artikel vertellen. Ben je hier nieuwsgierig naar? Lees dan zeker nog even verder, wij vertellen je alles wat je moet weten.

Hotel met wellness faciliteiten

Het hotel beschikt over een eigen wellness boutique waar je jezelf heerlijk kunt laten verwennen. Zo kun je bijvoorbeeld een lichaams- of gezichtsbehandeling/massage nemen of je laten verwennen met een pedi- of manicure. Wat ook heel fijn is is het verwarmde binnenzwembad waar je uren in kunt dobberen. Daarnaast beschikt het hotel ook over een Turks stoombad, whirlpool en infrarood sauna. Laat jezelf even goed verwennen en geniet van de vele fijne faciliteiten van dit Wellnesshotel in Twente.

Voor jezelf of een ander

Naast dat het een heerlijke ervaring is om aan jezelf cadeau te doen, is het ook een fijn cadeau voor anderen. Boek een wellness arrangement voor jezelf, of geef het cadeau aan een ander! Nog op zoek naar een geschikt cadeau voor je beste vriendin, je partner of bijvoorbeeld je moeder? Kom dan zeker eens samen langs in de wellness boutique van de Wilmersberg.

https://www.wilmersberg.nl/nl/faciliteiten/wellness-hotel-twente