Lindart
Image default
Home

Bloomingville vloerkleden

Bloomingville vloerkleden

Bloomingville is nog een relatief jong merk dat in 2000 is opgericht in Denemarken. In korte tijd heeft het echter een grote indruk gemaakt in de designwereld. Het slogan van Bloomingville is ”geluk brengen door verandering.” Door kleine veranderingen aan te brengen in je interieur kan je van je huis een echt thuis maken. Bloomingville doet dat met een stijlvolle maar warme uitstreling

Breng sfeer aan in huis 

Bloomingville vloerkleden zijn er in alle soorten en maten. Je hebt de keus uit verschillende materialen zoals wol, katoen en zeegras, elk met hun eigen uitstraling. Ook met vormen valt veel te variëren, een langwerpig kleed in de gang, een rond kleedje onder een tafeltje om het te accentueren. Leg eens een lekker warm wollen kleed naast je bed. Nooit meer koude voeten! Of een zacht kleed van schapenvacht voor in de baby- of kinderkamer. Een kamer fleurt helemaal op met een kleurig gestreept katoenen vloerkleed op de juiste plek. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bloomingville vloerkleden bij IPPYS woondeco 

Bij IPPYS woondeco vind je een mooie colelctie bloomingville vloerkleden om leuke veranderingen aan te brengen in je huis. Neem eens een kijkje op de website en bekijk ook de stijlvolle merken zoals Rice Dk. Bezoek ippyswoondeco.nl om nieuwe ideeën op te doen. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan telefonisch contact op met 06-21603191 of mail naar: info@ippyswoondeco.nl.