Lindart
Image default
Mode en Kleding

Bruidsjurken voor de curvy bride

Als je gaat trouwen wil je niets anders dan er prachtig uitzien. Veel vrouwen dromen hun hele leven al over hun trouwdag. Het is daarom helemaal niet gek dat het uitzoeken van de jurk veel tijd in beslag neemt, want er is zoveel keus.

 

Trouwkleden maatje meer

Toch is er een grote groep vrouwen die denken dat trouwjaponnen enkel in kleine maatjes worden uitgebracht en er hier en daar soms een plus size jurk wordt uitgebracht. Niets is minder waar, er zijn talloze ontwerpers die zich exclusief richten op trouwkleden met maatje meer. Ook hoeft dit helemaal nier zoveel geld te kosten als je misschien zou denken. Net zoals gewone outlet winkels zijn  er ook bruidsmode outlet winkels waar je voor veel minder geld een net zo prachtige jurk kunt scoren.

 

Bruidsjurken plus size Brussel

Er zijn bruiden die het hele internet afstruinen op zoek naar die ene jurk. Het nadeel aan het internet is dat het grootste deel bestaat uit kleine maatjes. Dit haalt het enthousiasme flink naar beneden. Ook zien jurken er in het echt vaak een stuk anders uit dan vanaf een beeldscherm. Het is aan te raden om dan langs een bruidswinkel te gaan waar trouwkleden met een maatje meer verkocht worden. Bruidsjurken plus size Brussel is zo’n bruidswinkel waar je bruidsjurken kunt krijgen vanaf maat 46. Je wordt geholpen door professionele stylisten die je graag helpen in de zoektocht naar de perfecte jurk met een grote maat. De ervaren stylisten zorgen voor een unieke ervaring, maak er een dagje van en nodig je moeder en beste vriendinnen uit! Zij kunnen meegenieten van jouw trouwjurk-zoektocht onder het genot van een kopje thee.

 

Jurk gevonden, maar dan…

Heb je dan eindelijk de jurk gevonden is de zoektocht nog niet afgelopen. Je zou kunnen stellen dat je nog niet eens op de helft bent. Naast de jurk heb je ook bijpassende accessoires en sieraden nodig. Hoe fijn zou het zijn als dat allemaal bij één zaak zou kunnen? Dat kan! Bruidsjurken plus size Brussel helpt je je trouwoutfit helemaal compleet te maken. Je hoeft dus niet twee keer je hele verhaal te doen en te vertellen wat je allemaal wel en niet mooi vindt, de stylisten weten al precies wat jij mooi vindt.    

https://www.bruidsmodeland.be/