Lindart
Image default
Home

De ultieme staycation

Niet iedereen gaat of wilt elke vakantie weg. Jezelf vermaken gedurende een (lange) vakantie kan best een uitdaging zijn. Om zo’n ‘staycation’ zo leuk mogelijk te maken, volgen hier enkele ideeën om het vakantiegevoel naar huis te brengen.

  1. Tent opzetten in de tuin

Het opzetten van een tent in de tuin zal, vooral bij de kampeerders, zorgen voor een ultieme vakantiesfeer. Op warme dagen is een katoenen tent erg fijn. Wel zal er gelet moeten worden op de ondergrond, waar de tent geplaatst zal worden. Zo zal bij een grasveldje de grasmat vervangen moeten worden. Bij steen zal dat probleem zijn, alhoewel het in dat geval een taak wordt de haringen te bevestigen.

  1. Bouw een eigen bioscoop

Het bouwen van een eigen bioscoop hoeft helemaal niet lastig te zijn! Alle gordijnen dicht, veel kussens, een heerlijk dekentje en geniet! Om groot uit te pakken, is het mogelijk een beamer aan te schaffen. Met een bak popcorn en het grote beeld is de thuis-bioscoop compleet.

  1. Opblaasbaar bubbelbad

Op warme dagen zal de zon al bijdragen aan het vakantiegevoel. Het bouwen van een zwembad zal voor velen iets te ver gaan, in dit geval is een opblaas bubbelbad de ideale oplossing. Het opblaasbare bad is in vele afmetingen en vormen te vinden. Het Intex bubbelbad is tot 40 graden Celsius te verwarmen, dit meest verkochte bad staat al jarenlang voor kwaliteit, veiligheid en gemakkelijk onderhoud.

  1. Digitaal reizen

Tegenwoordig is er online enorm veel te vinden, zo ook treinreizen. Zwitserland staat bekend om de mooie natuur; de vele bergen, dalen en meren. Dankzij de Grand Train Tour of Switzerland is het mogelijk een 1280 kilometer lange treinreis te volgen via het beeldscherm. De tour brengt onder andere 11 grote meren en 5 Unesco-werelderfgoedlocaties in beeld. Zo kun je, ook thuis, genieten van het mooie uitzicht.

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/