Lindart
Image default
Home

Decoratie voor tijdens een evenement

Ben je opzoek naar leuke en originele decoratie voor tijdens een event? Grote kans dat je nog niet hebt gedacht aan lampionnen! Door gebruik van lampionnen kun je een evenement ontzettend leuk aankleden. Je kunt kiezen voor allerlei verschillende kleuren en combinaties waardoor je helemaal zelf de uitstraling kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld roze met witte lampionnen voor een babyshower van een meisje, of bijvoorbeeld alleen wit voor tijdens een trouwerij. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer kleuren en combinaties die je kunt samenstellen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met gebruik van lampionnen.

Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Lampionnen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, materialen en groottes. Zo kun je helemaal zelf bepalen welke combinaties je mooi vind. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor allemaal lampionnen in pastel kleuren voor een mooi geheel. Maar wanneer je bijvoorbeeld een evenement organiseert met een tropisch tintje, kan het leuk zijn om juist allemaal felle kleuren te gebruiken zoals rood, geel, groen, roze en blauw! Hiermee kun je steeds maar weer blijven combineren.

Naast lampionnen in een enkele kleur, zijn er ook lampionnen verkrijgbaar die meerdere kleuren bevatten. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van geel oranje en beige, of blauw met licht blauw. Maar ook verschillende tinten groen en roze/paars zijn verkrijgbaar voor lampionnen.

Waarmee kun je lampionnen combineren?

Wanneer je alleen het gebruik van lampionnen te saai vind, kun je het wat speelser maken door de lampionnen te combineren met bijvoorbeeld een honeycomb of pompons. Deze lijken heel erg op lampionnen, maar ze zijn net iets anders qua vorm. Dit zorgt voor een leuke afwisseling waarmee je ook weer eindeloos kunt combineren. Met lampionnen fleur je een saai feest in een handomdraai op! En dat door alleen gebruik te maken van een lampion als decoratie!

https://www.lampionwebshop.nl/