Lindart
Image default
Beauty en verzorging

Deze plastisch chirurg in Antwerpen kan uw oogleden liften en nog veel meer

Bent u op zoek naar een plastisch chirurg in Antwerpen om uw oogleden te laten liften? Dan raden we u graag Clinic 12B aan. Deze kliniek werkt met een gespecialiseerd team die jarenlange ervaring opdeden in de wereld van cosmetische en esthetische ingrepen. U kunt hier terecht voor alle mogelijke vormen van plastische chirurgie, zoals bijvoorbeeld borstheelkunde en aangezichtsheelkunde. Een neuscorrectie, het laten liften van uw oogleden, een borstreconstructie of een laserbehandeling? Op Clinic 12B kunt u rekenen.

De verschillende vormen van plastische chirurgie

Clinic 12B is gespecialiseerd in borstheelkunde. U kunt hier terecht wanneer u nood heeft aan een borstverkleining omdat u last heeft van uw borsten, of wanneer u een borstvergroting wilt omdat u ontevreden bent over uw borsten. Viel u onlangs veel af en heeft u last van overtollige huid? Dan kan een liposuctie de oplossing zijn. Dankzij plastische chirurgie kan deze plastisch chirurg in Antwerpen uw huidoverschot weghalen en de littekens vallen nauwelijks op omdat ze in de natuurlijke plooien en rimpels van uw huid liggen. Ook voor aangezichtsheelkunde zoals een oor-of neuscorrectie kunt u een beroep doen op Clinic 12B. Wanneer u uw oogleden laat liften zult u een jongere blik en minder vermoeide blik als resultaat krijgen. Een laserbehandeling van de huid kan verschillende voordelen hebben. Zo kunt u kiezen voor een gelaatsverjonging, maar ook ongewenste bloedvaatjes laten behandelen of kiezen voor permanente ontharing. Een gelaatsverjonging kan ook in de vorm van injecties gebeuren, waarbij het verlies vaan volume wordt verholpen met behulp van fillers.

Hoe gaat deze praktijk te werk?

Wanneer u kiest voor een behandeling bij Clinic 12B, wordt u eerst uitgenodigd voor een uitgebreid gesprek. Op dat moment bespreekt deze plastisch chirurg in Antwerpen met u wat er juist moet gebeuren en wat uw persoonlijke voorkeuren zijn. Ook wordt u volledig op de hoogte gehouden van het volledige proces. Surf naar www.clinic12b.be voor meer informatie of neem contact op met de praktijk.