Lindart
Image default
Particuliere dienstverlening

U krijgt garantie op de brillenglazen van uw kind

Bruninx Design Optics in Hasselt weet hoe snel een ongelukje kan gebeuren. Uw kind hoeft niet eens wild en onvoorzichtig om te gaan met een bril om iets te beschadigen. Bovendien zijn brillen best fragiel en kostbaar. Daarom geniet u bij deze brillenwinkel uit Genk van een langdurige garantie op de brillenglazen van uw kind. De garantie geldt op alle multifocale glazen, glazen die bedoeld zijn om zowel veraf als van dichtbij beter te kunnen zien.

Laat uw kind kind zijn met deze brillen

Bij deze brillenwinkel vindt u ongetwijfeld een mooie bril waar u kind trots op zal zijn. Zij bieden verschillende monturen van verschillende merken aan. De brillen uit hun brillenwinkel uit Genk zijn doordacht en slim en de collectie wordt geregeld hernieuwd. Ze vinden dat alle kinderen recht hebben op een toffe en unieke bril en daarom biedt Bruninx.be garantie op brillenglazen aan omdat zij uw kind kind willen laten. Hun verschillende designs werden ontworpen met heel veel liefde en dat is te merken. Het kiezen van een bril is niet makkelijk en deze brillenwinkel in Genk staat u graag bij in het uitzoeken van de perfecte bril voor uw kind. Zij doen er alles aan om de bril van uw kind in ere te houden en herstellen of verstellen deze maar al te graag. Doe beroep op hen en geniet van garantie op deze brillenglazen en maak van uw bril een duurzame bril door hem extra lang te kunnen gebruiken.

Spring binnen bij deze brillenwinkel

Kom eens langs in deze brillenwinkel in Genk en praat met hen over hun brillen. Zij staan u maar al te graag bij in uw keuze en doen er alles aan om uw bril zo lang mogelijk mee te laten gaan. Neem eens een kijkje op hun website en neem eenvoudig contact met hen op door hen te bellen of spring eens binnen bij hen. Ze zijn geopend van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 18:30.