Lindart
Image default
Hobby en vrije tijd

Een straffe en robuuste RC-auto

Bij Modelbouwcenter Baillien in Borgerhout ontdekt u de kracht van het realisme van een RC-vrachtwagen. Zij begrijpen de fascinatie voor zware voertuigen en de opwinding van het besturen van een krachtige truck. Deze op schaal gebouwde auto’s zijn indrukwekkend, omdat ze net levensecht zijn. U krijgt het gevoel dat u zelf achter het stuur van een echte vrachtwagen zit. Van robuuste constructies tot gedetailleerde cabines en werkende lichten, deze straffe miniatuur auto’s zijn gemaakt met oog voor elk klein detail.

Stoere monstertrucks

Of u nu op zoek bent naar een stoere monstertruck of een Amerikaanse vrachtwagen, bij modelbouwcenter Baillien vindt u het geschikte model dat bij u past. Zo hebben zij bijvoorbeeld de radiografisch bestuurbare semi-vrachtwagen die de Scania 770 S 8×4/4 nabootst. Daarnaast vindt u bij hen ook onderdelen van vrachtwagens en trucks, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als een onderdeel van uw miniatuur auto ontbreekt of stuk gaat bij het rijden. Deze auto’s zijn zo ontworpen om elk terrein aan te kunnen. U zult versteld staan van de prestaties en de kracht die deze RC-auto’s zullen leveren. Hun deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze in een miniatuur auto en willen met veel plezier al uw vragen beantwoorden. Ga voor de juiste RC-auto.

Bezoek vandaag nog hun winkel

Of u nu op zoek bent naar een leuk hobbyproject of een uniek cadeau voor een vriend of vriendin, bij dit bedrijf voor modelbouwauto’s vindt u de juiste RC-auto. Breng het avontuur op schaal naar uw achtertuin en geniet van de sensatie van het besturen van deze leuke modellen. Bezoek vandaag nog hun winkel en laat u verrassen door een fantastische RC-auto. Neem contact met hen op voor vragen over een miniatuur auto of over andere voertuigen die u in elkaar kan zetten. Raadpleeg hun contactgegevens op hun website en bestel eenvoudig hun artikelen in hun webshop.