Lindart
Image default
Home

In ground trampoline ingraven

Als je graag een trampoline in de tuin wil voor de kinderen, maar niet wil dat die te fel in het zicht van de tuin staat, is een in ground trampoline precies wat je nodig hebt. Een in ground trampoline kan je makkelijk in elkaar zetten en dan ingraven. Door de trampoline in te graven staat die niet in het zicht van de tuin. Ook is het veel veiliger, want ze ligt lager bij de grond en de kinderen kunnen er makkelijker op. In ground zijn te koop in verschillende groottes, prijsklassen en kwaliteitsstandaarden.

In ground trampolines zijn speciaal ontworpen om ingegraven te worden. Daardoor hoef je minder diep te graven en zijn de poten zo aangepast dat ze niet kunnen roesten. Ook hebben ze een geïntegreerd framenet dat ervoor zorgt dat de luchtdruk gevormd door het springen makkelijk kan ontsnappen.

Om de trampoline in te graven, moet je eerst een goede plek vinden. Zorg dat die niet in de weg zal staan in de tuin en dat je er een goed zicht op hebt. Kijk dat er langs de trampoline minstens anderhalve meter vrije ruimte is en hou rekening met schuttingen, hebben en overhangende takken. Markeer de plaats volgens de maten voor het gat die in de handleiding aangegeven staan.

Dan kan je beginnen graven. In het middelpunt moet het diepste punt zijn, dat moet minimum 75 cm diep zijn. Voor de rest graaf je het gat komvormig uit, de zijkanten van het gat hoeven niet even diep te zijn als het midden. Dan kan je de trampoline boven het gat plaatsen. Soms zitten er speciale poten aan de trampoline, deze moeten niet mee ingegraven worden. Wel kan je deze best in de grond verankeren zodat de trampoline veilig vast staat en stevig op de grond zit. Dan kan het springplezier beginnen!

https://www.trampolines.nl