Lindart
Image default
Woningen

Investeringsruimte: redenen om een ​​kot te kiezen

Universiteitssteden zoals Brussel, Gent, Antwerpen en Leuven hebben een grote populatie. Ze zijn elk schooljaar druk bezig. De eerste reden om direct in studentenkamers of woningen te investeren. Maar er zijn nog steeds:

Verkoop winst

Investeren in de studentenkamer vraagt ​​natuurlijk geld. Hoewel u misschien gelooft dat Kot geld kan doorverkopen. De vraag naar studentenkamers blijft namelijk groter dan het aanbod. Studentenmarktcrisis? Dat was niet direct op handen.

Vervang een laag spaarpercentage

Het geld op de spaarrekening wordt zelden gegenereerd. Investeren in onroerend goed is bijna altijd een goede keuze. Het voordeel van het kopen van studentenwoningen is dat de instapprijs relatief ‘laag’ is in vergelijking met andere woningbouwprojecten. Ook de vraag naar studentenkamers is groter dan het aanbod, wat natuurlijk voordelig voor je is. Zorgvuldige budgettering hangt af van de locatie van uw kamer. Zijn er buiten de stad veel minder gestolen goederen dan tijdens studentenactiviteiten?

Een student thuis

Is er een tiener in je familie die een groots studieplan heeft ontwikkeld? Dan is de investering in de kamer een win-win. Terwijl uw zoon of dochter daar verblijft, hoeft u geen huur te betalen. Vervolgens verhuur je het gebouw aan andere studenten. En: is je eigen kind niet de beste huurder ooit?

Veilig voor ongeveer vier jaar

De gemiddelde studietijd is drie tot vier jaar. Daarom kunt u in deze periode uw inkomen bijna bepalen. Zorg ervoor dat je investeert in studentenkamers van hoge kwaliteit. Geen enkele student blijft op een defecte of onveilige plek. Kies een nieuwbouwproject of renoveer k (r) ot. Denk aan privékeukens, douches, tv’s en internetaansluitingen.

https://be.propenda.com/keyword/eerste-woning.html